Η Γυναίκα Στο Παράθυρο (The Woman In The Window) - Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore, για λογαριασμό του Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Γυναίκα Στο Παράθυρο

(The Woman In The Window )


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , , , , , , ,

Γράφει:

Κι όσο κι αν σας φανεί περίεργο, η ταινία ήταν στα χέρια της Disney.

Το χιλιοκαθυστερημένο θρίλερ του Joe Wright, The Woman in the Window, με την 6 φορές υποψήφια για Oscar, Amy Adams, αλλά και τους οσκαρικούς Gary Oldman και Julianne Moore, άνηκε στην Disney, καθώς τα δικαιώματα της ταινίας άνηκαν στη FOX. Οπότε, τι έγινε; Η ταινία φυσικά και δεν ανταποκρίνεται στο μοντέλο της εταιρείας, οπότε, bye bye, κι έτσι η Disney, για να μην την αφήσει στο χρονοντούλαπο, διάλεξε να την πουλήσει σε αντίπαλο streamer. Enter Netflix.

Μαζί με το πρωταγωνιστικό τρίο θα δούμε τους, Anthony MackieJennifer Jason LeighBrian Tyree HenryWyatt RussellFred Hechinger και Tracy Letts, στον οποίο ανήκει και το σενάριο.

Η ταινία είναι διασκευή της νουβέλας του A.J. Finn, κατά την οποία, η αγοραφοβική παιδοψυχολόγος Anna Fox (Adams), η οποία ζει μόνη της σε προάστιο της Νέας Υόρκης, από το οποίο φοβάται να φύγει. Η μόνη της κοινωνική επαφή, λαμβάνει χώρα μέσω διαδικτύου, και οι μέρες της περνούν με εκείνη να παίρνει χάπια, να πίνει κρασί, να βλέπει παλιές ταινίες, και να παρατηρεί τους γείτονές της. Όταν σε ένα διπλανό σπίτι να δει ένα περιστατικό βίας, θα παλέψει για να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει.

Η ταινία ήταν να βγει στις αίθουσες τον προηγούμενο Οκτώβρη, όταν πήρε την πρώτη παράταση για τις 15 Μαΐου 2020. Ωστόσο, το Netflix, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία προβολής.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές