Like a Boss - Byrne, Ηayek και Haddish, στον κόσμο της (εξωτερικής) ομορφιάς (κριτική) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Like a Boss


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 13-02-2020

Γράφει:

Οι καλύτερες φίλες Μία και Μελ (Τίφανι Χάντις και Ρόουζ Μπερν) ζουν την καλύτερη στιγμή της ζωής τους έχοντας τη δική τους εταιρία καλλυντικών που έχουν χτίσει από το μηδέν. Δυστυχώς, τα οικονομικά τους βρίσκονται σε αρκετά άσχημη θέση. H προοπτική μιας προσφοράς εξαγοράς από την Κλερ Λούνα (Σάλμα Χάγιεκ), περιβόητη τιτάνα της βιομηχανίας καλλυντικών, αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να την απορρίψουν, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη μακρόχρονη φιλία της Μελ και της Μία. Ο κόσμος της ομορφιάς θα γίνει άσχημος.

Ο κύριος ανταγωνισμός τους, είναι 2 άντρες. 2 straight άντρες, οι οποίοι παρουσιάζονται σαν εκείνους που το μόνο που ξέρουν ότι θέλουν οι γυναικές είναι να φαίνονται σέξι για τους άντρες. Και ενώ σεναριακά εκείνοι παρουσιάζονται σαν το “αστείο” της υπόθεσης, η ταινία δεν καταφέρνει να ξεφύγει από το κλισέ, ότι ενώ οι γυναίκες αντιδρουν σε αυτό το σκεπτικό, τελικά θέλουν ακριβώς το ίδιο. Φυσικά και δεν ισχύει. Αλλά η ταινία σου λέει με θράσος ότι είναι η πιρκή αλήθεια.

Η Claire (Salma Hayek), είναι μία κολοσσός του αντικειμένου, η οποία όμως εξυπηρετεί μόνο ένα πράγμα. Να χωρίσει τις 2 φίλες. Ξέροντας αυτό, κι αν δείτε το trailer, είναι σαν να έχετε δει όλη την ταινία. Το μόνο που πρέπει να περιμένετε είναι η κωμωδία που βγαίνει αβίαστα από Haddish και Byrne. Πράγμα το οποίο κρατά, φυσικά τους θεατές στη θέση τους.
Αν αναλογιστούμε και τους Billy Porter και Jennifer Coolidge, τότε μιλάμε για μία ταινία που έχει ταλέντο μπροστά στις κάμερες, που το σενάριο φρόντισε να αφήσει ξεκρέμαστο.
Το “Like a boss”, δεν είναι τίποτε άλλο από μία χαλαρή, χλιαρή, ταινία που δεν αξίζει στις αίθουσες, παρά μόνο αν πας με παρέα, να την δεις, να φύγεις, και μετά να μην θυμάσαι γιατί την είδες. Ή τι είδες.

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές