Οι Αταίριαστοι (Le Lion) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Αταίριαστοι

(Le Lion)


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 95
Χώρα: Βέλγιο, Γαλλία
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 04-06-2020

Γράφει:

Ξέχωρα από πανδημίες, ιούς, καραντίνες, και πράγματα που μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη, λίγα πράγματα είναι σταθερά σε αυτή τη (κινηματογραφική) ζωή. Ένα από αυτά είναι ότι καλοκαίρι χωρίς Γαλλική κωμωδία, δεν γίνεται. Κι αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι καλό.

Ο Leo (Danny Boon), είναι τρόφιμος ψυχιατρείου, κι ένας από τους βασικούς λόγους του εγκλεισμού του είναι ότι ισχυρίζεται ότι είναι μυστικός πράκτορας. Ο θεράπων ψυχίατρος του, ενώ στην αρχή τον αντιμετωπίζει σαν ακόμα έναν ασθενή, αρχίζει μετά να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει και δίκιο. Όταν η κοπέλα του θα πέσει θύμα απαγωγής, η μόνη του λύση είναι να δεχτεί τη βοήθεια του Leo.

Μην περιμένετε πολλά, καθώς μιλάμε για μία απογοητευτική και δυστυχώς κλισέ Γαλλική κωμωδία, που φαίνεται να έχει βγει από γραμμή παραγωγής. Καμία έκπληξη, καμία ανατροπή, και στοιχειώδες χιούμορ, που βασίζεται σε μούτες, γκριμάτσες και σωματική κωμωδία.

Σε περίπτωση που θέλετε απλώς να πάτε σε θερινό και να περάσει η ώρα σας, τότε ναι, μπορεί και να γελάσετε σε 2, 3 σημεία. Αλλιώς, δείτε κάποια από αυτές που είχατε δει τον χειμώνα. Για το καλό σας το λέω.

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές