Ανατρεπτικό trailer για την 5η και τελευταία σαιζόν "Boardwalk Empire" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανατρεπτικό trailer για την 5η και τελευταία σαιζόν “Boardwalk Empire”Η HBO επιτέλους έδωσε στο κοινό της το πρώτο τρέιλερ της αναμενόμενης πέμπτης σαιζόν της σειράς “Boardwalk Empire” μαζί με κάποια teaser. Το βίντεο, υπό τους ήχους του Tranquilize των Killers, μας προετοιμάζει για αλλαγές αφού η σειρά αυτήν τη σαιζόν βρίσκεται στο 1931, την εποχή της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.

Ο Lucky Luciano εισάγει έναν νέο τρόπο για να κάνει τις δουλειές του, ο Nucky απειλεί διά τηλεφώνου (“Δε θα ησυχάσω αν δε σε θάψω”) ενώ στο βίντεο παρακολουθούμε έναν πυροβολισμό του και όλα αυτά με τη φάτσα του Nelson Van Alden να φιγουράρει σε φυλλάδια επικήρυξης καταζητούμενων .

Η πέμπτη και τελευταία σαιζόν αυτής της σειράς εποχής, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη στο HBO.  Ο δημιουργός Terry Winter είχε υποσχεθεί “δυναμικό και συναρπαστικό επίλογο” όταν στις αρχές του 2014 ανακοίνωνε ότι η σειρά δεν θα συνεχιζόταν και για έκτη χρονιά.  Δήλωσε ακόμα σε βίντεο που βάζει τους θεατές στο μικρόκοσμο των γυρισμάτων (https://www.youtube.com/watch?v=ur9nKMUuEZo) ότι αυτήν τη χρονιά, μεταξύ άλλων, θα εξερευνήσουμε την παιδική ηλικία του Nucky και θα συναντήσουμε όλους τους ανθρώπους του περίγυρού του σε νεαρή ηλικία.


12-8-2014 |