Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του "The Great" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “The Great”


Την σειρά επιμελήθηκε ο σεναριογράφος Tony McNamara (The Favourite) και επικεντρώνεται στη φυσιογνωμία της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας, της Μεγάλης Αικατερίνης, η οποία ύστερα από πραξικόπημα που έκανε παίρνοντας εκείνη τον θρόνο από τον σύντροφό της, Μέγα Δούκα Πέτρου Γ’, υπήρξε αυτοκράτειρα από το 1762 έως το 1796, όντας η μόνη γυναίκα-μονάρχης που διατέλεσε τόσα χρόνια στη χώρα της. Κατά το διάστημα που ήταν στη εξουσία, η Ρωσία μπήκε σε μία ιδιαίτερη φάση ανάπτυξης παγιώνοντας ακόμη περισσότερο την θέση της ανάμεσα σε άλλα ισχυρά κράτη της Ευρώπης.

Ο McNamara επεσήμανε για το σόου ότι δεν απέβλεπε στο να αποδώσει με αυστηρή ακρίβεια τα ιστορικά γεγονότα, αλλά θέλησε να εντάξει το χιούμορ σε αυτό ειδικά όσον αφορά την επαφή της παραπάνω γυναίκας με τον σύζυγό της, τους ευγενείς του παλατιού και το πώς τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστια επιρροή για να αναλάβει με συνοπτικές διαδικασίες τα ηνία.

Το καστ αποτελείται από τους Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Louis Hynes, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Shawan, Michael Odin Cartwright, Florence Keith-Roach, και ο Paul O’Kelly.

Το “The Great” θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 15 Μαΐου 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=hJGedvRfHYg&feature=emb_title


24-4-2020 |