Το νέο επεισόδιο Suits δεν μας "πήγε" πουθενά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το νέο επεισόδιο Suits δεν μας “πήγε” πουθενάΤο Suits μπορεί να μην είναι από τις πιο γνωστές σειρές, σε σχέση με άλλες, στη χώρα μας, άλλα συγκαταλέγεται στις πλέον επιτυχημένες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και έχει τους δικούς του φαν και στην Ελλάδα. To νέο επεισόδιο όμως της σειράς, τυπικά 11ο της 3ης σεζόν είχε πολύ πλάκα άλλα δεν μας πήγε κάπου παρακάτω στην ιστορία. Γιατί; Διαβάστε αν δεν έχετε πρόβλημα να πέσετε πάνω σε spoilers.

Ας θυμηθούμε, που είχαμε μείνει. Ο Harvey την έπεσε Scottie, η Rachel αποφασίζει να αφήσει το όνειρο του Stanford για να μείνει με τον Michael και η περιέργεια του Louis σκοντάφτει πάνω στον φάκελο του Michael, που δεν υπάρχει πουθενά στο αρχείο του Πανεπιστημίου. Ποια είναι η εξέλιξη;

Suits - Season 3

Στα πρώτα δύο μέτωπα ο Harvey ίσως για πρώτη φορά στην ζωή του (αν εξαιρέσεις τον απίστευτο εγωισμό του) μπλέκει τα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά του και προσπαθεί να βάλει την Scottie στην εταιρεία, με την Jessica να παρακολουθεί άλλα και να παρεμβαίνει διακριτικά για να διαφυλάξει τα κεκτημένα της και τελικά η Rachel αποφασίζει να συγκατοικήσει κιόλας με τον Michael. Στο τρίτο και ίσως πιο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της σειράς, η Donna βγάζει τα κάστανα από την φωτιά και πείθει τον Louis πως δεν υπάρχει κανένα ψέμα πίσω από τη φοίτηση του Michael στο Harvard. Προσωρινά όμως, γιατί άλλη μια μικρή λεπτομέρεια θα τον κάνει να αμφιβάλει ακόμα περισσότερο.

Suits - Season 3

Δεν ξέρω αν οι δημιουργοί θα προσπαθήσουν να επικεντρωθούν και πάλι στην απάτη του Michael Ross όπως στη πρώτη και δεύτερη σεζόν. Ίσως να είναι απλά “ζέσταμα” για κάτι πολύ πιο σημαντικό, που θα απασχολήσει την Pearson – Specter στην 4η σεζόν.


9-3-2014 |