Πρώτο trailer για το "Intruders" του BBC: Ο θάνατος δεν είναι τιμωρία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο trailer για το “Intruders” του BBC: Ο θάνατος δεν είναι τιμωρίαΤώρα που το Orphan Black (με μια εξαιρετική πρώτη σεζόν) ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του, το BBC Αμερικής προωθεί τη νέα του τηλεοπτική σειρά “Intruders”. Το δίκτυο κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δραματικής σειράς που δείχνει τους νεκρούς να επιστρέφουν στη ζωή.

“Οι πεθαμένοι θα επιστρέψουν” είναι η ατάκα του ενός λεπτού βίντεο. Ένας άντρας λέει, “το γεγονός ότι αυτό το βιβλίο είναι στα  χέρια σου αποδεικνύει ότι ο θάνατος δεν είναι τιμωρία. Πεθαίνουμε, αλλά μπορούμε να επιστρέψουμε.”

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο John Simm στο ρόλο του Jack Whelan, ενός πρώην αστυνομικού με σκοτεινό και βίαιο παρελθόν. Η γυναίκα του, Amy, που υποδύεται η Mira Sorvino, εξαφανίζεται. Αλλά λίγο πριν την εξαφάνισή της φαίνεται να λέει, “στην αρχή υπήρχε ο θάνατος.”

Το δράμα των 8 επεισοδίων, του συγγραφέα και παραγωγού Glen Morgan (βλέπε The X-Files), περιγράφεται ως μια σύγχρονη ανατριχιαστική παραφυσική ιστορία. Είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Marshall Smith, The Intruders, που αναφέρεται σε μια μυστική κοινωνία που με σκοπό να κατακτήσουν την αθανασία βρίσκουν καταφύγιο σε σώματα άλλων.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Αυγούστου.

Άντε να δούμε τι θα δούμε. Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο.

 


28-6-2014 |