Η νέα σειρά του Crackle μας μεταφέρει σε ένα πολύ κοντινό μέλλον - "StartUp" trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα σειρά του Crackle μας μεταφέρει σε ένα πολύ κοντινό μέλλον – “StartUp” trailerΌταν ψάχνεις να βρεις ένα ποιοτικό κανάλι τηλεοπτικών σειρών της απέναντι όχθης του ατλαντικού, κατά πάσα πιθανότητα το Crackle δεν είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Για του λόγου το αληθές το streaming site που ανήκει στην Sony δύσκολα θα χωρούσε στην πρώτη 5αδα που σου ‘ρχεται με έναν γρήγορο συλλογισμό. Το σύντομο βιογραφικό του Crackle μετράει μια μόλις “επιτυχία” κι αυτή για να είμαστε απόλυτα ακριβείς δεν έχει σπάσει δα και τα ταμεία. Ο λόγος για το “Comedians in Cars Getting Coffee” που μετρά αισίως 8 σεζόν.

Την χρονιά που μας πέρασε εντούτοις, μια νέα σειρά έκανε ντεμπούτο στο ταπεινό κανάλι. Η Kate Bosworth πρωταγωνίστησε στο “The Art of More” παραδίδοντας έτσι την πρώτη αξιόλογη δραματική παραγωγή του εν λόγω καναλιού. Φέτος λοιπόν, κι αφού όλα πήγαν καλά την περασμένη χρονιά, το Crackle επιχειρεί να βουτήξει στο τηλεοπτικό σύμπαν των μεγάλων. Η νέα δραματική σειρά ακούει στο όνομα “StartUp” και περιστρέφεται γύρω από ένα Hobbit. Εντάξει, Hobbit μπορεί να μην είναι αλλά είναι ο Martin Freeman. Ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε στην τριλογία “Hobbit” θα βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο μόνο που αυτή την φορά μπλέκει χρηματοοικονομικά ζητήματα, μαφίες και FBI. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς η σειρά αναπτύσσεται σε έναν πιο ρεαλιστικό κόσμο από τον οποίο θα απουσιάζουν οι δράκοι και τα ξωτικά.

Ο Freeman λοιπόν ενσαρκώνει έναν πράκτορα του FBI που παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη μια εταιρίας που έχει “σπρώξει” στην αγορά ένα νέο, ψηφιακό, χρηματικό είδος. Οι συναλλαγές μπαίνουν πλέον σε νέα διάσταση χάρη στον ιδρυτή της εταιρίας που δεν είναι άλλος από τον.. Adam Brody. Στο πλευρό του συναντάμε την πανέμορφη Ormara Marrero(“Graceland“) και τον Edi Gathegi(“X-Men: First Class“).
Κι εκεί που όλα μοιάζουν ιδανικά για τον Brody και την παρέα του, το FBI μπαίνει στις ζωές τους για να σκαλίσει τα πάντα. Το μοναδικό πρόβλημα που απειλεί να γκρεμίσει τους πύργους που χτίζουν τα επιχειρηματικά δαιμόνια είναι τα βρώμικα χρήματα με τα οποία αναγκάστηκε η παρέα να ξεκινήσει την εταιρία. Εκεί ακριβώς ρίχνει τον προβολέα το FBI..

Είναι αλήθεια ότι το “StartUp” εξερευνεί μια λαμπρή-καταδικαστική εκδοχή ενός όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος. Προβάλει τι θα συμβεί όταν μια ξεχωριστή μα αμφιλεγόμενη τεχνολογική-επιστημονική ιδέα επωάζεται στην λάθος πλευρά από τρεις αγνώστους που δεν μπαίνουν εύκολα σε επιχειρηματικά καλούπια. Το χρήμα φτάνει στο άλλο επίπεδο κι από πλαστικό γίνεται ηλεκτρονικό. Ο έλεγχος αρχίζει να χάνεται κι όλα μοιάζουν ετοιμόρροπα.
Μέσα στους πολυπολιτισμικούς δρόμους του Miami οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Οι περισσότερες από αυτές όμως κρύβουν σκοτάδι, μυστικά και ελλοχεύουν πάμπολλους κινδύνους στην όψη του χρήματος. Αυτό ακριβώς το κάδρο συνθέτει η νέα σειρά του Crackle μέσα από ένα περίπλοκο και συναρπαστικό στόρι που θα δούμε προσεχώς..


2-8-2016 |