Τα πρώτα 7 λεπτά του τηλεοπτικού "Fargo", είναι εδώ. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα πρώτα 7 λεπτά του τηλεοπτικού “Fargo”, είναι εδώ.Το FX κάνει μία κίνηση σκακικών προδιαγραφών, καθώς έχει κλείσει ήδη τους αδερφούς Κοέν στην παραγωγή, αλλά και τους Billy Bod Throrton και Martin Freeman στο cast.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια, και θα κινηθεί στα πλαίσια του “ίδιο αλλά διαφορετικό”, καθώς θα ασχολείται με άλλες υποθέσεις, στο ίδιο σκηνικό, τη Minnesota. Η υπόθεση μέχρι στιγμής θέλει τον Lorne Malvo (Thronton), έναν απόκληρο της κοινωνίας (μην έχετε στο μυαλό σας Ξανθόπουλο), ο οποίος φτάνει στην πόλη και προσπαθεί να επηρεάσει τους κατοίκους της, και ιδιαίτερα τον πωλητή Lester Nygaard (Freeman).

Το τρέιλερ, το οποίο σας δείξαμε πριν λίγο καιρό, αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία που μας κάνουν να θέλουμε να την δούμε. Στοιχεία κλειδιά στις ιστορίες των Κοέν, και μάλλον πιστά στο πρωταρχικό υλικό. Ο αξιαγάπητος ηλίθιος χαρακτήρας, η παρουσία του Better-Call-Saul από το Breaking Bad, Bob Odenkirk,  πολύ μα πολύ Minnesota, τα μικροεγκλήματα, το μαύρο χιούμορ που όλοι περιμένουμε.

Fargo_TV_on_FX

Οι μινι σειρές τείνουν να γίνουν καθεστώς, και το FX αυτό το ξέρει καλά από την επιτυχία του δικού του American Horror Story. Αλλά όλες κινούνται στο δραματικό του πράγματος. Θα είναι το “Fargo” η σειρά που θα αλλάξει τα δεδομένα; Το FX το ελπίζει. Εμείς θα περιμένουμε, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη 15 Απριλίου, όπου και θα προβληθεί.
Αλλά όπως συνηθίζεται σαν πρακτική promotion, το Fx, φρόντισε να μας κάνει να πεθάνουμε από ανυπομονησία καθώς δημοσιοποίησε 7 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο της σειράς.
Χωρίς να δείχνει τίποτα το ιδιαίτερο μας δίνει μία πολύ καλή πρώτη γεύση σχετικά με την αίσθηση και αισθητική της σειράς.
af473a33-ed87-4515-a622-8fbe3135e5fb_Fargo_CL_0872_firstlook1

4-4-2014 |