Ετοιμάζεται ολόκληρο spin off σίριαλ για το «Star Trek» επεισόδιο του Black Mirror! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται ολόκληρο spin off σίριαλ για το «Star Trek» επεισόδιο του Black Mirror!


Το διαβάζουμε και η αλήθεια είναι πως θέλουμε να γίνει πραγματικότητα άμεσα. Και φαίνεται πως δεν είμαστε οι μόνοι. Ο σκηνοθέτης του «USS Callister»,του πρώτου δηλαδή επεισοδίου της 4ης σεζόν του «Black Mirror», αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να γυριστεί ένα ολόκληρο σίριαλ σαν συνέχεια του εν λόγω επεισοδίου.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, το «USS Callister» είναι ένα επεισόδιο που αποτελεί έναν απολαυστικό φόρο τιμής στην ιστορία, την αισθητική και την παράδοση του «Star Trek» και είναι βασισμένο στις περιπέτειες ενός διαστημικού σκάφους και του πληρώματός του. Δεν δίνουμε παραπάνω στοιχεία γιατί μπορεί να κάνουμε spoiler σε κάποιον που δεν το έχει δει και είναι κρίμα αλλά να το trailer:

Φαίνεται λοιπόν πως το εν λόγω επεισόδιο είχε μεγάλη πέραση και έτσι, ο δημιουργός του ήδη συζητάει την δημιουργία ενός spin off σίριαλ.

«Μιλούσα με την Λουίζ Σατόν (σ.σ. μια εκ των παραγωγών της σειράς) και της φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ιδέα της δημιουργίας μιας σειράς βασισμένης απόλυτα σε αυτό το επεισόδιο. Και η αλήθεια είναι πως θα μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ. Νομίζω πως αυτό το επεισόδιο είναι ένας από τα καλύτερα του είδους, το έχω δημιουργήσει εγώ και νιώθω πολύ τυχερός. Θέλω να κάνω ένα τέτοιο σίριαλ, άλλωστε το φινάλε του επεισοδίου αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα», δήλωσε ο Τόμπι Χέινς, σκηνοθέτης του «USS Callister».

Δεν θα αλλάξει τίποτα αλλά δεν είναι κακό να το λέμε: ανυπομονούμε να γίνει αλήθεια το παραπάνω σενάριο!


5-1-2018 |