Οι Δώδεκα Πίθηκοι πηγαίνουν τηλεόραση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Δώδεκα Πίθηκοι πηγαίνουν τηλεόρασηΔεν σας είχαμε πει πριν από λίγο καιρό, ότι οι διασκευές για την μικρή οθόνη έχουν πάρει φωτιά; Αν μας παρακολουθείτε θα το θυμάστε. Την προηγούμενη εβδομάδα ο δημιουργικός διευθυντής του Syfy, Terry Matalas ανακοίνωσε ότι η καινούρια σειρά του δικτύου θα είναι μία πλήρως καινούρια ερμηνεία της ταινίας “12 Monkeys”,  για την οποία όπως λένε οι δημιουργοί άλλαξαν τα πάντα, γιατί δεν ήθελαν να κάνουν την ταινία, σειρά, αλλά μία σειρά από την αρχή.

Για όσους δεν θυμούνται, η μεταφορά πρόκειται για την ταινία του Terry Gilliam η οποία βγήκε το 1995, όπου ένας κατάδικος, (Bruce Willis) ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να ανακαλύψει την απαρχή ενός ιού που εξαφάνισε την ανθρωπότητα.

Στη σειρά τον ρόλο αυτό θα κατέχει ο Aaron Sanford (Nikita, Pyro στις ταινίες των X-Men) και η Amanda Schull θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα που έπαιξε στην ταινία η Madeline Stowe. Η γενική πλοκή παραμένει ίδια, με την αισθητική του Gilliam παρούσα και εδώ.

Μην βιαστείτε πάντως να βγάλετε συμπεράσματα καθώς, πρέπει να δώσουμε χρόνο για να διαπιστώσουμε αν η σειρά θα πατήσει στα δικά της πόδια.

Η πρεμιέρα της είναι κανονισμένη για τον ερχόμενο Ιανουάριο.

twelve-monkeys-1995


18-7-2014 |