Τρία νέα poster για το "Spider-Man: Homecoming" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τρία νέα poster για το “Spider-Man: Homecoming”

Ειδήσεις | 27-3-2017 |

H Sony, η οποία σε συνεργασία με τη Marvel, ετοιμάζει το επερχόμενο “Spider-Man: Homecoming, έδωσε στη δημοσιότητα τρεις ολοκαίνουργιες, κι εξαιρετικά απολαυστικές, αφίσες για την ταινία, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.

Η Sony, πρόσφατα ανακοίνωσε πως τον Οκτώβριο του 2018, ετοιμάζεται να βγάλει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία “Venom” η οποία, εκτός απροόπτου, δεν θα διαδραματίζεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ταινία, ακολουθώντας το παράδειγμα του Deadpool, θα είναι R-rated και θα μοιάζει με θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Και οι ανακοινώσεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Sony ευελπιστεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την Black Cat και την Silver Sable, σε μία ταινία που φαίνεται να εμπνέεται από το “Gotham Sirens” της DC. Μάλιστα, το σενάριο φαίνεται πως έχει ήδη αναλάβει να γράψει ο Chris Yost.

Το καλύτερο βέβαια απ’ όλα είναι το ξεκαρδιστικό poster, που δημιουργήθηκε από fan, και το οποίο έρχεται να μας θυμίσει ποιανού την κινηματογραφική επιστροφή αναμένουμε με περισσότερη αγωνία.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,