Top 7 - Τα καλύτερα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά γάντια, για προστασία με glamour - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Top 7 – Τα καλύτερα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά γάντια, για προστασία με glamour

Top-10, Αφιερώματα | 8-5-2020 |

Κυρίες και κύριοι, ζούμε δύσκολους καιρούς, η αλήθεια είναι αυτή, και σίγουρα είναι ο καιρός να προστατευτούμε από τους κινδύνους που καραδοκούν.

Αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε το γκλάμουρ και τη τσαχπινιά μας.

Μετά το πλήρες αφιέρωμά μας στις Μάσκες που μπορείτε να φορέσετε στην πανδημία, (το οποίο μπορείς να δεις κάνοντας κλικ εδώ), σειρά έχει το επόμενο στοιχείο γκαρνταρόμπας που πρέπει να έχετε μαζί σας, τα γάντια. Σημαντική προσθήκη.

Ιδού λοιπόν οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιλογές σε γάντια, για να τραβήξετε τα βλέμματα.

1. Rita Hayworth – Gilda

Ποσοστό Ασφαλείας: 100%

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 100%

Ένα γάντι τόσο iconic, όσο και η πρωταγωνίστρια που το φόρεσε. Ένα γάντι για απόλυτη προστασία, καθώς καλύπτει με ευκολία από τα δάχτυλα μέχρι τη μασχάλη. Το ύφασμα είναι γυαλιστερό, αλλά και γλιστερό με αποτέλεσμα ιοί και βακτήρια να γλιστράνε και να μην στέκονται. Προσοχή στο πλύσιμο, ωστόσο. Στα μεγάλα ατού, το μαύρο που είναι πάντα στη μόδα και μπορεί να φορεθεί με τα πάντα.

Πού να το φορέσετε: Στη λαϊκή. Μην πτοείστε από τα βλέμματα. Το ύφος σας πρέπει να είναι σα να βρίσκεστε σε γκαλερί. Είναι δύσκολο να επιλέξεις το καλό το σέσκουλο.


2. Audrey Hepburn – Breakfast at Tiffany’s

Ποσοστό Ασφαλείας: 85%

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 80%

Ακόμα μία επιλογή σε μαύρο για όλους εσάς που προτιμάτε κλασικές γραμμές, και διαχρονικά αξεσουάρ. Με δεδομένο τον τύπο υφάσματος, αλλά και το μήκος, το συγκεκριμένο γάντι, σας προστατεύει μεν, αλλά όχι εντελώς, οπότε προσοχή. Μπορεί να φορεθεί και με δαχτυλίδι κοτρόνα από την απόξω.

Που να το φορέσετε: Στις τραπεζικές σας συναλλαγές σε καταστήματα τραπεζών, πάντα με συνοδεία ύφους υποτιμητικού προς στους φτωχούς που περιμένουν στην ουρά. Κι εσείς φτωχοί είστε, αλλά με αυτό το γάντι…


3. Marilyn Monroe  – Gentlemen Prefer Blondes

Ποσοστό Ασφαλείας: 100%

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 100+%

Η καλύτερη επιλογή για εσάς τους “Κοιτάξτε κατά ‘δω”. Το σατέν ύφασμα, σε συνδυασμό με το hot pink, θα σας κάνει το απόλυτο αντικείμενο θαυμασμού. Φοριέται απαραιτήτως με διαμαντένια βραχιόλια, γιατί diamonds are a fashionista’s best friend. Δεδομένου του μήκους, είναι μία ασφαλής επιλογή κατά των μικροοργανισμών, αλλά και τις κάθε κυράτσας που θα σας πλησιάσει.

Πού να το φορέσετε: Στον δρόμο όταν θέλετε να καλέσετε ένα ταξί, ή στη στάση κάνοντας σήμα στο λεωφορείο. Φυσικά μπαίνοντας μπροστά από τον οποιοδήποτε έχει κάνει το λάθος να βρίσκεται στο ίδιο σημείο με εσάς. Πώς τολμά;


4. Ryan Goslin – Drive

Ποσοστό Ασφαλείας: 80%

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 90%

Εδώ περνάμε σε μία πιο σπορ επιλογή, η οποία ωστόσο μπορεί να φορεθεί με κάθε σύνολο, είτε είστε εκτελεστής-δολοφόνος οδηγός, είτε οδηγός ταξί, είτε σας αρέσουν οι σπορ εμφανίσεις, ανεξάρτητα επαγγελματικής κατάρτισης. Τα ανοίγματα στην πάνω πλευρά προσφέρουν ευκαιρίες αναπνοής της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα η μέσα μεριά, καλύπτει ασφαλώς τα χέρια σας από επιμολύνσεις. Στα θετικά, το εύκολο πλύσιμο.

Πού να το φορέσετε: Κανείς περιορισμός. Όπως απέδειξε κι ο Goslin, είναι ιδανικά για φόνους με σφυριά. Τώρα εσείς, χρησιμοποιήστε τα κατά βούληση.


5. Kate Siegel – The Haunting of Hill House 

Ποσοστό Ασφαλείας: 100%

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 50%

Εδώ έχουμε μια επιλογή αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι περισσότερο η ασφάλεια σας από το γκλάμουρ. Το συγκεκριμένο γάντι, προστατεύει, όχι μόνο από μικρόβια, ιούς και βακτήρια, αλλά και από ανεπιθύμητες επαφές με τους γύρω σας. Ναι, μπορεί να μην είναι γκλαμουράτη επιλογή, είναι όμως πρακτική σε θέματα ασφαλείας.

Πού να το φορέσετε: Όπου υπάρχει πολύς κόσμος. Μπορείτε να αφαιρέσετε το γάντι για να ανακαλύψετε τα μυστικά των γύρω σας, αρκεί βέβαια να έχετε αυτή την ικανότητα, από πριν. Προσοχή, όμως…


6. Glenn Close – 101 Dalmatians

Ποσοστό Ασφαλείας: Εξαρτάται. Φοράει πολλά

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 1000%

Εδώ παιδιά, i rest my case. Η ασφάλεια σας εξαρτάται από το υλικό. Άλλες φορές είναι δαντέλα. Άλλες βινύλ. Άλλες δερμάτινα, άλλες σατέν. Αλλά, μπρος στο γκλάμουρ, τι ειν’ η υγεία! Κάθε γάντι της αξιαγάπητης Cruella λύνει μια για πάντα το πρόβλημα του μανικιούρ, καθώς αυτό συμβαίνει πάντα εκτός γαντιού. Πρακτικό, ξεκάθαρο, και πέρα για πέρα γκλαμουράτο.

Πού να το φορέσετε: Θέλει και ρώτημα; Παντού και πάντα, κι αυτό γιατί παντού καραδοκούν τριτοτέταρτες προσωπικότητες που μπορούν να υποκύψουν στο μεγαλείο σας. Μην ξεχνάτε: Όλοι γύρω σας είναι ένας απύθμενος Μπίθουλας.


7. Michael C. Hall – Dexter

Ποσοστό Ασφαλείας: 100%

Ποσοστό Γκλαμουριάς: 0%

Εδώ έχουμε μία επιλογή για εσένα που βάζεις την υγεία πάνω από όλα. Ο αγαπημένος Dexter, κάνει μαθήματα ασφαλείας, καθώς τόσοι φόνοι, και τόσα πετσοκόμματα, τον έκαναν να ξέρει να προστατεύεται. Τα συγκεκριμένα γάντια, (φοράει και πολλά), μπορεί να αποκτούν χαμηλή βαθμολογία σε ότι αφορά το στυλ, αλλά είναι η μόνη επιλογή για απόλυτη ασφάλεια.

Πού να το φορέσετε: Στον πρώτο σας φόνο, ή και σε όσους ακολουθήσουν, καθώς τα περισσότερα είναι μιας χρήσης.