Top 10 - Κινηματογραφικές Μάσκες για πανδημία. Σύγκριση, και τι να αποφύγετε... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Top 10 – Κινηματογραφικές Μάσκες για πανδημία. Σύγκριση, και τι να αποφύγετε…

Top-10, Αφιερώματα | 2-5-2020 |

Και κάπως έτσι, από μεθαύριο θα πρέπει όλοι να κυκλοφορούμε με μάσκες στους δρόμους, στα ΜΜΜ, στα πάρκα, στις πλατείες, παντού.

Αλλά μην πτοείσαι αγαπημένο μου Cinefreakιο. Εμείς είμαστε εδώ.

Είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε από το υγειονομικό σου τέλμα, και θα επικαλεστούμε τις καλύτερες κινηματογραφικές μάσκες για να κυκλοφορείς παντού με στυλ και ύφος. Τώρα αν είναι ασφαλείς για την υγεία σου, αυτό δεν το ξέρουμε. Δεν είμαστε και Τσιόρδας.

1. Ghostface – Scream

Ποσοστό Ασφαλείας: 95%

Τιμή Amazon: $11.69 με δωρεάν μεταφορικά

Μία μάσκα που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο. Απολυμαίνεται εύκολα, ακόμα και με μαντιλάκι. Στα μάτια και στο στόμα υπάρχει εσωτερικό πλέγμα, ώστε να βλέπετε και να μιλάτε χωρίς κίνδυνο για εσάς και τους γύρω σας. Η μάσκα είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα “Η Κραυγή”, του Νορβηγού Έντβαρτ Μουνκ. Η κάπα προαιρετική.

Μετά την πανδημία: Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε εσείς ή και οι φίλοι σας για να μαχαιρώσετε όλο τον κόσμο και τον ντουνιά. Μην πάει και χαμένη.


2. Guy Fawkes – V For Vendetta

Ποσοστό Ασφαλείας: 65%

Τιμή Amazon: $11.88 με δωρεάν μεταφορικά

Ακόμα μία πρόταση για κάλυψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Ωστόσο δεν ενδείκνυται για πολύ στενές επαφές, καθώς έχει σχισμές και ανοίγματα σε μάτια και στόμα, καθώς το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη θα δυσκόλευε την επικοινωνία. Η μάσκα είναι αναφορά στον Άγγλο επαναστάτη Guy Fawkes. Αν έχετε καρέ, τότε η μάσκα αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αν όχι, τότε η περούκα θεωρείται απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η εικόνα. Το καπέλο μπορείτε και να το παραβλέψετε.

Μετά την πανδημία: Τοποθετήστε εκρηκτικά στο κοινοβούλιο, και κάντε μια επανάσταση. Δεν καθόμαστε τώρα!


3. Rorschach – Watchmen

Ποσοστό Ασφαλείας: 86%

Τιμή Amazon: $12.99 + $6.99 μεταφορικά

Εδώ έχουμε μία πρόταση για κάλυψη σε ολόκληρο το κεφάλι, καθώς ζούμε σε μυστήριους καιρούς, και χρειάζεται προφύλαξη. Είναι μία υφασμάτινη μάσκα, η οποία προστατεύει μύτη, στόμα, αυτιά και μάτια, η οποία μετά από κάθε χρήση μπορεί να αποστειρωθεί πανεύκολα. Την ίδια στιγμή αποτελεί και μία διασκεδαστική επιλογή για τους γύρω σας, καθώς η συνεχώς μεταβαλλόμενη όψη της, μπορεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συνομιλητών σας, ή των συνεπιβατών σας σε κάποιο λεωφορείο. Είναι βασισμένη στα ομώνυμα ψυχολογικά τέστ, του ψυχολόγου Rorschach.

Μετά την πανδημία: Μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τους φίλους σας. Ποτέ δεν είναι αργά…


4. Leatherface – Texas Chainsaw Massacre

Ποσοστό Ασφαλείας: 2-3%

Τιμή Amazon: $56.99 + $18.56 μεταφορικά

Εδώ έχουμε μία επιλογή, την οποία πρέπει να αποφύγετε. Η μάσκα, αν και καλύπτει όλο το πρόσωπο, είναι κατασκευασμένη από δέρμα, το οποίο έχει την τάση να κρατάει τους μικροοργανισμούς. Στα αρνητικά συγκαταλέγονται και τα ανοίγματα σε μάτια και στόμα. Αποτελεί μία ανασφαλή επιλογή για εσάς και τους γύρω σας. Αφήστε και το άλλο. Δέρμα στο δέρμα, οδηγεί σε τριβές και έτσι θα έχετε ερεθισμούς και εφιδρώσεις, και κατ’ επέκταση ιδρωτίλα.

Μετά την πανδημία: Αν επιμείνετε να την αγοράσετε ωστόσο, μετά τα μέτρα για να μη σας ξεμείνει μπορείτε να την κάνετε αμπαζούρ. Το έκανε κι ο άλλος στη σιωπή των Αμνών.


5. Frank – Donnie Darko

Ποσοστό Ασφαλείας: 75%

Τιμή Amazon: £12.88 + £4.99 μεταφορικά

Κατανοούμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να έχει ένα βάρος παραπάνω, αλλά η ασφάλεια πάνω από όλα. Εδώ έχουμε μία επιλογή για όλο το πρόσωπο, που καλύπτει επαρκώς όλα τα επικίνδυνα σημεία. Η ημι-τρομακτική όψη της, μπορεί να βοηθήσει όλους εσάς που θέλετε να επεκτείνετε το social distansing, καθώς το ότι θα βγούμε από το σπίτι δεν σημαίνει την ίδια στιγμή ότι θέλουμε και κόσμο. Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν. Το μόνο της μειονέκτημα, εξού και η μείωση του ποσοστού ασφαλείας είναι η στολή, η οποία μπορεί να είναι εστία μικροβίων, και πρέπει να πλένεται τακτικά.

Μετά την πανδημία: Στολίστε το ανσάμπλ την περίοδο του πάσχα. Θα γλυτώσετε και από τα πιστιρίκια. Για εσάς το κάνουμε.


6. Mike Meyers – Halloween

Ποσοστό Ασφαλείας: 73%

Τιμή: $53.99 + $17.48 μεταφορικά

Η συνθετική αυτή μάσκα, είναι μία πρόταση για όλο το κεφάλι, η οποία προστατεύει τα πάντα εκτός από τα μάτια. Ενώ μπορεί να καλύψει πολλά στο πρόσωπό σας, το υλικό της μπορεί να καταστεί ικανό να σας προκαλέσει ερεθισμούς. Δεν ενδείκνυται για όσους έχουν λιπαρή ή μικτή επιδερμίδα. Στα θετικά, η εύκολη απολύμανση και ανθεκτικότητα.

Μετά την πανδημία: Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για ληστείες τραπεζών, ψιλικατζίδικων και λοιπών καταστημάτων με ταμειακή μηχανή.


7. Darth Vader – Star Wars

Ποσοστό Ασφαλείας: 98%

Τιμή Amazon: με δωρεάν μεταφορικά

Είναι η πιο σίγουρη επιλογή σας, και μακράν η πιο ασφαλής. Τεχνικά, και λόγω υλικού μπορεί να θεωρηθεί και κράνος, ωστόσο δεν πρέπει να κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες όταν μιλάμε για την υγεία μας. Άντε τώρα. Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη επιλογή, η οποία καλύπτει με ασφάλεια όλα το κεφάλι, με τεχνολογικά μέσα που κάνουν την επικοινωνία σας με τους γύρω σας μια διασκεδαστική πρακτική. Σημειώστε ότι δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα, καθώς το μαύρο είναι πάντα κλασικό.

Μετά την πανδημία: Μπορείτε να την στολίσετε στο σπίτι, ή να πάτε στο “Πάμε Πακέτο” για να βρείτε το παιδί σας.


8. Jigsaw – Saw

Ποσοστό Ασφαλείας: 81,75%

Τιμή Amazon: $11.69 με δωρεάν μεταφορικά

Και το μαγουλάκι, τέλειο κορίτσια. Ναι, μπορεί το βάρος να αποτελεί μειονέκτημα (η παραδοσιακή είναι από πορσελάνη, η εκδοχή της Amazon είναι από συνθετικό υλικό), ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από αυτή την αγορά. Με πλήρη κάλυψη, το στόμα που ανοιγοκλείνει όταν μιλάτε πάλλεται και έχει μία ζωντάνια. Το γουρλωμένο μάτι προσφέρει καθαρή οπτική περιμετρικά, για να μην σκουντουφλάτε. Για να ολοκληρώσετε το σύνολο θα χρειαστείτε μαλλί αγουροξυπνημένο, και ποδηλατάκι.

Μετά την πανδημία: Γεμίζετε το στόμα με σοκολατάκια και το κάνετε φοντανιέρα.


9. Jason Voorhees – Friday the 13th

Ποσοστό Ασφαλείας: 12,50%

Τιμή Amazon: $5.63 με δωρεάν μεταφορικά

Και μπορεί να μην αποτελεί υγειονομική επιλογή, αλλά είναι ανθεκτική σε χτυπήματα και καιρικές συνθήκες. Τα τρία δερμάτινα straps προσφέρουν σταθερότητα, αλλά η τρυπητή φύση της μάσκας δεν αποτελεί σοβαρή επιλογή αν θέλετε να προστατευθείτε από σταγονίδια και μικροοργανισμούς. Αντίθετα προσφέρει απαραίτητη κάλυψη για φόνους και σφαγιασμούς.

Μετά την πανδημία: Γραφτείτε στον Πανελλήνιο. Ψάχνουν για παίκτες χόκεϊ.


10. Bane – The Dark Knight Rises

Ποσοστό Ασφαλείας: 99%

Τιμή Amazon: $55,99 με δωρεάν μεταφορικά

Η πιο σίγουρη επιλογή σας, και η δική μας πρόταση. Με ελαστικά στηρίγματα για εύκολη εφαρμογή, και με ανοίγματα για να παίρνει η μουράκλα σας αέρα, το ατού αυτής της επιλογής είναι η πλήρης κάλυψη μύτης και στόματος, με φίλτρα καθαρισμού του αέρα. Η αλλοίωση της φωνής θεωρείται σέξυ, μετά από έρευνα που έγινε σε 29 κατασκευαστές ροζ τηλεφώνων.

Μετά την πανδημία: Τη φοράτε όταν μιλάτε στο τηλέφωνο. Ξέρετε εσείς… Πονηρούληδες