Το πρώτο υλικό από το Valerian του Luc Besson αποκαλύφθηκε στο Comic-Con - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πρώτο υλικό από το Valerian του Luc Besson αποκαλύφθηκε στο Comic-Con

Ειδήσεις | 22-7-2016 |

Με την Comic-Con σε εξέλιξη το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθουμε/δούμε/ακούσουμε πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Ένα από αυτά είναι το πρώτο υλικό από την ταινία Valerian, του Luc Besson.

Σε ένα 7λεπτο βίντεο, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν σχέδια και σκηνές από την ταινία, που βασίζεται στο γαλλικό κόμικ Valerian and Laureline των Pierre Christin και Jean-Claude Mezierez. Αν και το υλικό ήταν κάπως “ακατέργαστο” το κοινό ενθουσιάστηκε. Και για όλους εμάς, που δεν είμαστε στο San Diego;

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δημοσίευσε μια νέα εικόνα του Valerian, που υποδύεται ο Dane Dehaan:

13754618_1231734663537955_5091648197303663728_n

Το Valerian and the City of a Thousand Planets επικεντρώνεται στην ιστορία του Valerian (Dane DeHaan) και της Laureline (Cara Delevingne) οι οποία εξερευνούν τον Syrte, τον κυρίαρχο πλανήτη σε ένα σύστημα 1.000 κόσμων. Η αποστολή τους είναι να ανακαλύψουν αν οι κάτοικοι του πλανήτη αποτελούν κίνδυνο για τη Γη. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι μια αυτοκρατορία σε παρακμή η οποία κυβερνάται από μια ξεπεσμένη αριστοκρατία, ο λαός είναι στα πρόθυρα της επανάστασης και μια ομάδα μυστηριωδών σοφών αντρών που φορούν μάσκα είναι αυτοί που κινούν τα νήματα από ένα κρυμμένο οχυρό.

Η ιστορία του Valerian ενέπνευσε μεταγενέστερες ταινίες, όπως το Star Wars και το Avatar.


Διαβάστε επίσης:

Valerian and the City of a Thousand Planets: η νέα ταινία του Luc Besson

Η Cara Delevigne και ακόμα περισσότερα Behind the Scenes, από το “Valerian” 

Διαβάστε περισσότερα για: ,