Το νέο "Transformers" έχει όνομα και teaser.. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το νέο “Transformers” έχει όνομα και teaser..

Ειδήσεις | 17-5-2016 |

To 2014 είδαμε στην μεγάλη οθόνη τον Optimus Prime και την παρέα του για 4η φορά την τελευταία -σχεδόν- δεκαετία. Δυο χρόνια πριν λοιπόν η ταινία συγκέντρωσε το πρώτο τριήμερο της προβολής της 100 εκατομμύρια δολάρια, στα οποία 100, προσθέστε αλλά 200 από την παγκόσμια αγορά.. Διόλου άσχημα για μια σειρά επεισοδίων που έμοιαζε να έχει κουράσει το κινηματογραφικό στερέωμα.

Σε αυτήν την κατηγορία θεατών ανήκουν και αυτοί της χώρας μας αφού την σκοτεινή αίθουσα επισκέφτηκαν για το 4ο φιλμ της σειράς μόλις 73.345 θεατές. Γεγονός που, προφανώς, δεν άλλαξε τον ρου της κινηματογραφικής ιστορίας.
Η Paramount Pictures λοιπόν, σήμανε την ώρα την αντεπίθεσης του Optimus Prime παραδίδοντας στα φώτα της δημοσιότητας τον τίτλο που θα φέρει το νέο έργο, “Transformers: The Last Knighr”, καθώς και ένα μικρό teaser trailer..
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wBLTvXymWAE]

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy, Tom DeSanto και τα γυρίσματα της αναμένεται να εκκινήσουν μέσα στον Ιούνιο στην πόλη του Detroit. Ο Michael Bay(“Pearl Harbor”) θα βρεθεί ξανά πίσω από την κάμερα για να σκηνοθετήσει εκ νέου τον Mark Wahlberg. Όσον αφορά το σενάριο θα φέρει την υπογραφή των Art Marcum & Matt Halloway(“Iron Man” και οι δύο) καθώς και του Ken Nolan(“Black Hawk Down”).

Διαβάστε περισσότερα για: , ,