Το Lemony Snicket's Α Series of Unfortunate Events του Netflix έχει το πρώτο του teaser τρέιλερ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Lemony Snicket’s Α Series of Unfortunate Events του Netflix έχει το πρώτο του teaser τρέιλερ

Ειδήσεις | 5-10-2016 |

Βασισμένο στα παγκόσμια best seller βιβλία του Lemony Snicket (ή αλλιώς Daniel Handler) το A Series of Unforunate Events μας αφηγείται την τραγική ιστορία των ορφανών Baudelaire – την Violet, τον Klaus και τη Sunny – των οποίων ο κακός κηδεμόνας, κόμης Olaf κάνει τα πάντα με σκοπό να απλώσει τα χέρια του στην κληρονομιά τους. Τα αδέρφια πρέπει να συνεργαστούν για να γλιτώσουν από τα ύπουλα σχέδια του και να μην ξεγελαστούν από τις πολλές μεταμφιέσεις του, έτσι ώστε κάποια στιγμή να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη με τον μυστήριο θάνατο των γονιών τους.

 

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Neil Patrick Harris στο ρόλο του Olaf θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου του 2017 και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Στο trailer βλέπουμε τον Patrick Warburton στο ρόλο του δημιουργού και αφηγητή Lemony Snicket να μας αποτρέπει από το να δούμε τη σειρά, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση των βιβλίων.

Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα είχε μεταφερθεί στην οθόνη για πρώτη φορά το 2004, σε μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey, που όμως δεν τα πήγε τόσο καλά εισπρακτικά και δεν απέκτησε ποτέ κάποιο sequel. Ας ελπίσουμε ότι η μεταφορά στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά να είναι πιο επιτυχημένη.

Δείτε επίσης:

Πρώτες εικόνες του Neil Patrick Harris ως Κόμης Olaf στα γυρίσματα του A Series of Unfortunate Events