Το κουστούμι του John Wick είναι έτοιμο για το "Chapter 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το κουστούμι του John Wick είναι έτοιμο για το “Chapter 2”

Ειδήσεις | 23-9-2016 |

Είναι αλήθεια πως ο John Wick κατάφερε να εντυπωσιάσει το φιλοθεάμων κοινό 2 χρόνια πριν όταν έκανε την εμφάνιση του. Όπως ήταν αναμενόμενο γρήγορα ξέσπασαν οι φήμες που ήθελαν κάποιο sequel να βρίσκεται στα σκαριά. Στην προκειμένη περίπτωση η έντονη φημολογία έγινε πράξη και το “John Wick: Chapter 2” είναι γεγονός.
Το πρώτο teaser poster που κυκλοφόρησε μαρτυρά την κομψότητα του δεινού εκτελεστή John Wick. Τώρα μένει να δούμε ποιος θα τολμήσει να βλάψει τέτοιο κουστούμι..

john-wick-2-poster

 

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλά ακόμη για την πλοκή του φιλμ, εντούτοις όπως ανέφερε ο Keanu Reeves το παρελθόν θα επιστρέψει για να στοιχειώσει τον John στο “chapter 2“..

Πληροφορίες από την απέναντι όχθη κάνουν λόγο για διεθνή γυρίσματα. Η Ρώμη θα φιλοξενήσει τον “badass” Wick, -στην αρχή του φιλμ- όπου και θα βρίσκεται για να κλείσει παλιούς, “βρώμικους” λογαριασμούς. Ian McShane και Lance Reddick επιστρέφουν για να πιάσουν την άκρη του νήματος από εκεί που την άφησαν ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Laurence Fishburne, John Leguizamo και Ruby Rose.

O Keanu Reeves καταθέτει όλη την αλήθεια..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,