Το κορίτσι με το Τατουάζ βρήκε σκηνοθέτη (;) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το κορίτσι με το Τατουάζ βρήκε σκηνοθέτη (;)

Ειδήσεις | 4-11-2016 |

Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια  από το 2011 και την πρώτη ταινία του αμερικάνικου remake  “ Το κορίτσι με το τατουάζ” σε σκηνοθεσία David Fincher. Οι πιθανότητες για την αμερικανική εκδοχή της σειράς των σουηδικών βιβλίων, γίνονται όλο και μικρότερες.

Η Rooney Mara αφού περίμενε και περίμενε να την καλέσουν για την δεύτερη ταινία και προκοπή δεν είδε, αποφάσισε να αποχωρίσει από το πρότζεκτ. Βέβαια οι ελπίδες έπρεπε να είχαν εξανεμιστεί νωρίτερα, ήδη από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσας.

Πάντως το κινηματογραφικό στούντιο της Sony φαίνεται πως δε το βάζει κάτω. Έτσι μετά την επιτυχία της ταινίας Don’t Breath, φαίνεται πως γλυκοκοιτάζουν τον σκηνοθέτη της Fede Alvarez. Για την ώρα πάντως φαίνεται πως ηγείται της κούρσας (αν και αντίπαλοι δεν διαφαίνονται στον ορίζοντα).

Επίσης, απαραίτητη είναι και η αναζήτηση πρωταγωνίστριας καθώς η Alicia Vikander , το όνομα της οποίας ακουγόταν εδώ και μερικό καιρό, είναι εκτός τραπεζιού καθώς για την ώρα είναι συνδεδεμένη με την Lara Croft.

Όπως σας είχαμε ξαναπεί το sequel θα αφορά το τέταρτο βιβλίο, που δεν είναι γραμμένο από τον Stieg Larsson, και έχει τίτλο “The Girl on the Spider’s Web” και ασχολείται με παρακολουθήσεις, κρατικά μυστικά, έχοντας κάτι από Snowden.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,