Το Community θα γίνει ταινία σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Dan Harmon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Community θα γίνει ταινία σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Dan Harmon

Ειδήσεις | 13-7-2016 |

”Έξι σεζόν και μια ταινία” είχε φωνάξει ο Abed Nadir (Danny Pudi) σε ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Community. Από εκείνη τη στιγμή, οι πιστοί fans της σειράς πήραν αυτή τη φράση και την έκαναν σύνθημα για ένα show που έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες μέχρι τώρα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο δημιουργός της σειράς Dan Harmon δίνει ελπίδα στους θερμούς υποστηρικτές της ότι το δημοφιλές hashtag ίσως τελικά γίνει πραγματικότητα.

”Αν βγάλω την γραφομηχανή αυτή τη στιγμή και γράψω μια ταινία Community από το μυαλό μου, τότε θα έχω να αντιμετωπίσω την αγωνία και το άγχος του να βρω ποιοι από τους συντελεστές θα εμφανιστούν για να την κάνουμε” Δήλωσε ο Harmon στο Larry King Now. ”Από την άλλη όμως, αν τους περιμένω όλους να έρθουν και να μου πουν, ‘Ξεμείναμε από δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια ταινία Community!’, θα ήταν και αυτό μια κακή ιδέα επίσης.”

Παρά την γνωστή επίδειξη ανασφάλειας από τον Harmon, φάνηκε αισιόδοξος ότι τελικά μια ταινία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάνοντας δηλώσεις όπως ”Θα γίνει μια εξαιρετική ταινία” και ”Θα συμβεί”.

Το Community έκανε ντεμπούτο στο NBC το 2009, ακολουθώντας τις παράξενες περιπέτειες μιας ομάδας μελέτης σε ένα community college. Έλαβε πολλά εύσημα για το σουρεαλιστικό χιούμορ του και την αυτοσαρκαστική πλοκή του, αλλά πάντα δυσκολευόταν να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό, κάτι που είχε οδηγήσει το NBC στο να το κόψει δύο φορές. Μια έκτη σεζόν τελικά παίχτηκε στο web-only κανάλι Yahoo! Screen. To cast έχει εκφράσει αρκετές φορές την προσδοκία του να εκπληρώσει την προφητεία του ”Έξι σεζόν και μια ταινία” αλλά το θέμα τώρα είναι να βρεθεί και η χρηματοδότηση για το project.