Θες να δεις το θεατρικό Fleabag; Υπάρχει τρόπος... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θες να δεις το θεατρικό Fleabag; Υπάρχει τρόπος…

TV, Ειδήσεις | 9-4-2020 |

Όταν η Phoebe Waller-Bridge, επανέφερε το one-woman show της Fleabag, πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά, πέρσι για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Λονδίνο, στάθηκε σχεδόν αδύνατον να βρεις εισιτήριο. Κι ένας από αυτούς που δεν βρήκε ποτέ ήταν ο Tom Cruise.

Τώρα όμως έχεις την δυνατότητα λόγω καραντίνας να να δεις την παράσταση στην οποία βασίστηκε η σειρά. Η παράσταση βρίσκεται διαθέσιμη για streaming, επί πληρωμή, αλλά τα “εισιτήρια” ποικίλουν σε τιμή, ανάλογα με το ποσό που θα είστε διατεθειμένοι να δώσετε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αρχής γενομένης από από αύριο, η παράσταση θα είναι διαθέσιμη εδώ: Soho Theatre, έχει διάρκεια 80 λεπτά, και κοστίζει 4 λίρες Αγγλίας, δηλαδή γύρω στα 5 ευρώ, με έσοδα που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες, και υπηρεσίες υγείας της Μεγάλης Βρετανίας: National Emergency Trust, NHS Charities Together, Acting For Others, Fleabag Support Fund.

Ωστόσο οι 4 λίρες είναι το λιγότερο, καθώς αν θέλετε θα μπορέσετε να προσφέρετε και παραπάνω. Οι τιμές αναλυτικά είναι: £4, £10, £25, £100, και £250.