Το "Κορίτσι με το Τατουάζ" επιστρέφει τηλεοπτικά. Κι αυτό! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Κορίτσι με το Τατουάζ” επιστρέφει τηλεοπτικά. Κι αυτό!

TV, Ειδήσεις | 27-5-2020 |

Και ποιος θα μας το έλεγε ότι το τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα, “Τι θα ακούσω ακόμα, από εσένα απορώ”, θα το τραγουδούσαμε όλοι μαζί και θα το αφιερώναμε στο Hollywood.

Πλέον το νέο μότο είναι: Αν αποτύχεις στην αρχή, ξαναπροσπάθησε. Κι αν αποτύχει το reboot ξαναπροσπάθησε, και ξανά και ξανά, κι αν αποτύχεις και τότε, κάνε σειρά.

Όπως κι αν έχει, ζούμε τη χρυσή εποχή του streaming, κι έτσι το ένα μετά το άλλο, κινηματογραφικά projects, παίρνουν τον δρόμο της τηλεοπτικής σειράς. Επόμενος τέτοιος σταθμός, το The Girl With The Dragon Tattoo, ένα από τα βιβλία της Millennium τριλογίας, με ηρωίδα την Lisbeth Salander, από τη γραφή του εκλιπόντος συγγραφέα, από καρδιακή προσβολή, Stieg Larsson.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, αυτή η version, θα είναι ανεξάρτητη από τα βιβλία, τοποθετώντας την Lisbeth, στο σήμερα, με νέους χαρακτήρες και νέα ιστορία.

Το μόνο που ξέρουμε επισήμως για αυτό είναι ότι προς το παρόν έχει τον τίτλο “The Girl With the Dragon Tattoo”, ότι ο παραγωγός θα είναι ο Andy Harries, του “The Night Manager”, με την παραγωγή να υποστηρίζεται από την Amazon Studios και την Sony Pictures Television.

Για όσους δεν θυμόσαστε, πρώτη φορά είδαμε την τριλογία στα Σουηδικά, το 2009, με πρωταγωνίστρια την Noomi Rapace. Έπειτα είδαμε το 2011 την εκδοχή του πρώτου βιβλίου, από τον David Fincher, με Rooney Mara και Daniel Craig. Την Lisbeth την ξαναείδαμε να ενσαρκώνεται από την Claire Foy, στο “The Girl in the Spider’s Web”, του 2018, σε σκηνοθεσία του Fede Álvarez.

Περιμένουμε νεότερα.