Οι ταινίες της εβδομάδας 13 Ιουλίου 2017 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες της εβδομάδας 13 Ιουλίου 2017

Πρεμιέρες | 13-7-2017 |

Κατέφθασε και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα και μας φέρνει πέντε ταινίες αρκετά ενδιαφέρουσες που καλύπτουν όλα τα είδη σινεφίλ. Το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος της σειράς «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: η Σύγκρουση» όπου υπόσχεται όλη την δράση και την αγωνία σχετικά με το ποια φυλή θα επιβιώσει και φυσικά άλλη μια ταινία για την Emma Watson, στο ψυχολογικό θρίλερ, «The Circle» όπου μας δείχνει πόσο επικίνδυνα μπορεί να γίνουν τα social media. Ύστερα έχουμε μαύρες κωμωδίες με πολιτικό υπόβαθρο, καθώς και ένα θρίλερ/μαύρη κωμωδία για το πως μπορούν να βρίσκονται οι ένοχοι ανάμεσα μας και να μην το γνωρίζουμε! Αλλά και για τους φίλους του θεάτρου, ένα έργο ανεβασμένο από το Royal Opera House αποκλειστικά στις 14 και 18 Ιουλίου και μόνο στα Village Cinemas.

Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση – War for the Planet of the Apes

Στην τρίτη ταινία της blockbuster σειράς, ο Σίζαρ και οι πίθηκοι έρχονται αντιμέτωποι με έναν στρατό ανθρώπων που ηγείται ένας αδίστακτος συνταγματάρχης. Οι απώλειες πολλές για τους πιθήκους και ο Σίζαρ θα παλέψει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα. Στο ταξίδι αυτογνωσίας και πάλης με τους ανθρώπους, συναντήσει τον συνταγματάρχη, και ο πόλεμος μεταξύ τους θα κρίνει την μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

 

Περισσότερα για την ταινία εδώ

Το Μπαρ – El Bar

Ισπανική κωμωδία/θρίλερ που έρχεται να κόψει την ανάσα.
Όλα δείχνουν να κυλούν όμορφα στο συνοικιακό μπαρ, μέχρι που ένα μεσημέρι, ένας πελάτης καθώς βγαίνει από εκεί πυροβολείται στην μέση της έρημης πλατείας. Οι υπόλοιποι άνθρωποι εντός του χώρου κοιτούν παγωμένοι, ενώ κάποιος αποφασίζει να βγει και δει τι γίνεται. Τι συμβαίνει όμως όταν στον τόπο του εγκλήματος δεν λειτουργεί κανένα κινητό και ξαφνικά τα πτώματα εξαφανίζονται; Ποιος είναι ο υπαίτιος και από πού προέρχεται ο πραγματικός κίνδυνος;

Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ

 

Ο Κύκλος – The Circle

Η Μέι θα πιάσει δουλειά στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Socia Media στον κόσμο και νιώθει πολύ τυχερή. Κάποια στιγμή ο ιδρυτής της εταιρίας θα της πει να πάρει μέρος σε ένα πείραμα που τελικά ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και της προσωπικής ελευθερίας. Τελικά, οι αποφάσεις του πειράματος φαίνεται να επηρεάζουν όχι μόνο το μέλλον του περιβάλλοντος και της οικογένειας της, αλλά και όλης της ανθρωπότητας.

Περισσότερα για την ταινία εδώ

Βρε Καλώς τους! – À bras ouverts

Στην πολιτική κωμωδία της εβδομάδας, ένας γνωστός διανοούμενος υποστηρίζει πως χρειάζεται να δίνουμε άσυλο σε όλους όσους του έχουν ανάγκη. Όταν θα βρεθεί σε ένα talkshow και ο παρουσιαστής θα του μιλήσει για το πρόβλημα των Ρομά, θα δεχτεί ανοιχτά μια πρόσκληση: Να κάνει το σπίτι του ανοιχτό προς τους Ρομά και να τους φιλοξενήσει. Άραγε θα τα καταφέρει; Πόσο εύκολα είναι τα πράγματα όταν παραμένουν στα λόγια ή όταν αφορούν άλλους και όχι εμάς;

 

Royal Opera House: Otello (14+18/7)

Την κλασσική τραγωδία «Οθέλο» του William Shakespeare που συνδυάζει όλα τα σκοτεινά ανθρώπινα συναισθήματα, όπως η ζήλεια, η εξαπάτηση αλλά και ο φόνος, ανεβάζει η Ορχήστρα της Royal Opera House με την Χορωδία της Royal Opera. Την αφήγηση θα καλύπτει ο Giuseppe Verdi, πρωταγωνιστής θα είναι ο Jonas Kaufmann, ενώ τον Ιαβο θα κάνει ο βαρύτονος Ludovic Tezier. Μια πρωτοβουλία που θα προβληθεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους Village Cinemas τις ημερομηνίες 14 και 18 Ιουλίου 2017.

Σκηνοθεσία: Keith Warner
Πρωταγωνιστούν: Jonas Kaufmann, Gregory Kunde
Μουσική Διεύθυνση: Antonio Pappano
Είδος: Δράμα, Μουσική, Όπερα

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,