Ο Tarantino κυκλοφόρησε μία σπάνια συνέντευξη που πήρε από το John Milius το 1982 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tarantino κυκλοφόρησε μία σπάνια συνέντευξη που πήρε από το John Milius το 1982

Ειδήσεις | 17-4-2020 |

Βρισκόμαστε στο 1982, ο Tarantino είναι 20 χρονών χωρίς καμία ταινία στο βιογραφικό του. Παρόλα αυτά καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του “Κόναν ο Βάρβαρος”, John Milius.

H συνέντευξη για κάποιο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ, μέχρι πρόσφατα όπου ο Tarantino την ανέβασε στο  στο site του κινηματογράφου του The New Beverly στην Καλιφόρνια, μαζί με μια εισαγωγή από τον ίδιον.

Ο Tarantino γράφει:

«H συνέντευξη με τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη John Milius πραγματοποιήθηκε 20 χρόνια πριν (και φίλε πως φαίνεται). Η τελευταία ταινία που έκανε τότε ήταν ο “Κόναν ο Βάρβαρος”. Απλά πήρα τηλέφωνο την βοηθό του και της είπα πως έγραφα ένα βιβλίο [σ.σ. κάτι που δεν έκανε] και κανόνισε μια συνέντευξη μαζί του. Τον συνάντησα δυο φορές για την συνέντευξη. Η πρώτη φορά ήταν στο γραφείο του στη Paramount. Η δεύτερη φορά ήταν στα γυρίσματα του “Οι 8 Ριψοκίνδυνοι” στο οποίο έκανε την παραγωγή. Μου είχε πει πως δεν ήθελε τον Gene Hackman στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ήθελε τον James Arness. Μετά γίναμε φίλοι με τον Μεγάλο John. Στις αρχές του 1995, πριν τα Όσκαρ, πήγαμε για κυνήγι πάπιας μαζί με τους John Millius, Steven Spielberg και Robert Zemeckis. Ο John κι εγώ καθόμασταν όλη μέρα με κρυμμένοι και πίναμε ουίσκι από το φλασκί, μιλώντας για ταινίες και ρίχναμε αστοχούσαμε όταν ρίχναμε στις πάπιες».

 

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις ένα κομμάτι της συνέντευξη καθώς δεν την έχει ανεβάσει ολόκληρη, ακόμα.

TARANTINO ON MILIUS 1982