Το Netflix ανακοινώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των σειρών - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Netflix ανακοινώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των σειρών

TV, Ειδήσεις | 28-7-2016 |

To Netflix ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των σειρών του, οι οποίες φτάνουν μέχρι τις αρχές του 2017. Έτσι κάθε δυο με τρεις εβδομάδες μια σειρά θα εμφανίζεται ολόκληρη στην ιντερνετική πλατφόρμα. Ας δούμε μερικές από αυτές.

The Ranch

7 Οκτωβρίου

ranch

Το δεύτερο μισό της σειράς, γυρισμένη με πολυκάμερο, βρίσκει τον χαρακτήρα του Ashton Kutcher, πρώην αστέρα του football, να αποδέχεται τελικά τη θέση του στο ράντσο του αδερφού του, της μαμάς του και του πατέρα του.

Gilmore Girls 

25 Νοεμβρίου

Για επτά ολόκληρα χρόνια αγαπήσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, τσαντιστήκαμε, ταυτιστήκαμε με την Lorelai και την Rori. Τώρα η αγαπημένη σειρά των ‘00s ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή της στο Netflix.

gilmore_girls_revival

Ο τίτλος θα είναι “Gilmore Girls: A Year in the Life” και θα αποτελείται από 4 επεισόδια, 90 λεπτών και το καθένα καλύπτει μια εποχή του χρόνου , Χειμώνας, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο. Οι αγαπημένες  Lauren Graham και  Alexis Bledel επιστρέφουν φυσικά στο ρόλο της μάνας και κόρης.

Μέχρι να κάνουν πρεμιέρα δείτε το πρώτο teaser trailer που μόλις βγήκε στη δημοσιότητα και το οποίο μας θυμίζει γιατί τις αγαπήσαμε την πρώτη φορά.

Black Mirror 

21 Οκτωβρίου

black-mirror

Στην τρίτη σεζόν της αγαπημένης και πετυχημένης σειράς συνεχίζει να έχει κεντρικό άξονα η τεχνολογία και οι κίνδυνοι που ελοχεύει. Εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές αλλά και τρομερές σκηνοθετικές επιλογές από τους  Joe Wright και Dan Trachtenberg.

Αν δεν την έχετε ξεκινήσει ακόμα, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

One day at a Time 

6 Ιανουαρίου

Remake της ομώνυμης σειράς της δεκαετίας του ’70. Αυτή τη φορά η οικογένεια είναι αμερικο-κουβανή και η μητέρα, χωρισμένη και πρώην στρατιωτικός προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της με τη βοήθεια των παλαιών αρχών μητέρα της.

 

Διαβάστε περισσότερα για: