Ο Steven Soderbergh έχει έτοιμο το σενάριο του "Σεξ, Ψέμματα και Βιντεοκασέτες 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Steven Soderbergh έχει έτοιμο το σενάριο του “Σεξ, Ψέμματα και Βιντεοκασέτες 2”

Ειδήσεις | 21-5-2020 |

Φαίνεται πως ο Steven Soderbergh χρησιμοποίησε την καραντίνα προς όφελός του.

Σε εμφάνισή του στο NightCap Live podcast, αποκάλυψε ότι εργάστηκε αυτή την περίοδο σε διάφορα σενάρια, και μέσα σε αυτά ήταν και το sequel του απόλυτα επιτυχημένου, “Sex, Lies, and Videotape”, του 1989 :“Κατά τη διάρκεια του lockdown, έκανα συγγραφική δουλειά, που έχω να κάνω από το 1985. Κι αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου σεναριογράφο. Έγραφα, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να μπω στη βιομηχανία, επειδή κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να κάτσεις και να γράψεις. Μεγάλωσε σε ένα προάστιο, χωρίς διασυνδέσεις με τον κινηματογράφο, και σκέφτηκα ότι αν γράψω, μπορεί να γράψω κάτι που κάποιος θα δει, θα διαβάσει και θέλει να γυρίσει.”

Και συνέχισε λέγοντας: “Όταν συνέβη το lockdown στη Νέα Υόρκη, στην προσπάθειά μου να μείνω οργανωμένος και λογικός, αποφάσισα να γράψω. Στις 7 εβδομάδες τελείωσα 3 σενάρια. Ένα από αυτά ήταν διόρθωση ενός υπάρχοντος σεναρίου, ένα πρωτότυπο, και μία διασκευή μιας νουβέλας που περίμενα καιρό. Το πρωτότυπο είναι το sequel του Sex, Lies, and Videotape. Ήταν μια ιδέα που σκεφτόμουν για καιρό, οπότε το έγραψα και πρόκειται να το κάνω.”

Η ταινία του 2002, το Full Frontal θεωρείται άτυπο sequel της ταινίας, χωρίς κανέναν κοινό χαρακτήρα. Η πρωτότυπη ταινία είχε πρωταγωνιστές τους James Spader, Andie MacDowell, Peter Gallagher και  Laura San Giacomo, και αφορούσε μία ιστορία γυναικών του παραδέχονται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες σε κάμερα, καθώς και το τι προκαλούν στη ζωή τους αυτές οι επιθυμίες.

Αναμένουμε λεπτομέρειες…