Ο Samuel L. Jackson, απάντησε στον Martin Scorsese - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Samuel L. Jackson, απάντησε στον Martin Scorsese

Ειδήσεις | 7-10-2019 |

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Martin Scorsese έγινε το αντικείμενο μίας συζήτησης κι ενός debate, στο οποίο όλοι έχουμε πάρει μέρος.

Το αντικείμενο της δήλωσης; Φυσικά οι ταινίες της Marvel. Στην δήλωσή του, ο σκηνοθέτης αναφέρει: “Δεν τις βλέπω. Προσπάθησα, ξέρεις. Αλλά αυτό δεν είναι σινεμά. Ειλικρινά, το πλησιέστερο που μπορώ να σκεφτώ, όσο καλά κι αν είναι δημιουργημένες, με τους ηθοποιούς να κάνουν το καλύτερο που μπορούν κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι τα θεματικά πάρκα. Δεν είναι σινεμά που αφορά ανθρώπινα όντα που προσπαθούν να διοχετεύσουν συναισθηματικές και ψυχολογικές εμπειρίες σε άλλα ανθρώπινα όντα.”

Κι έτσι ξεκίνησε. Ο πρώτος που απάντησε επισήμως, δεν ήταν άλλος από τον σκηνοθέτη της Marvel, James Gunn, ο οποίος θεώρησε την δήλωσε σαν προσωπική επίθεση: “Ο Martin Scorsese είναι ένας από τους 5 αγαπημένους μου εν ζωή κινηματογραφιστές. Ήμουν εξοργισμένος όταν κριτίκαραν τον ‘Τελευταίο Πειρασμό’, χωρίς να έχουν δει την ταινία. Θλίβομαι που τώρα κρίνει τις ταινίες μου με τον ίδιο τρόπο.”

Χθες στο παιχνίδι της απάντησης μπήκε και ο Samuel L. Jackson, ο οποίος ερμήνευσε τον Nick Fury, σχεδόν σε όλες τις ταινίες του MCU: “Είναι σαν να λες ότι ο Bugs Bunny δεν είναι αστείος. Οι ταινίες είναι ταινίες. Δεν αρέσουν σε όλους οι ταινίες του.”

Με τον Nick Fury δεν μπλέκεις. Με τον Nick Fury.