Πρώτη εικόνα του Brian Cox στο ρόλο του Winston Churchill - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη εικόνα του Brian Cox στο ρόλο του Winston Churchill

Ειδήσεις | 25-5-2016 |

Με την παραγωγή της ταινίας να έχει ξεκινήσει πριν λίγες μέρες, η Salon Pictures δημοσίευσε μια φωτογραφία του Brian Cox ως τον ηγέτη της Βρετανίας την περίοδο του πολέμου Winston Churchill στη βιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Teplitzky (The Railway Man).

”Ανυπομονώ να υποδυθώ αυτόν τον εμβληματικό και περίπλοκο άνθρωπο” δηλώνει ο Cox. ”Θεωρώ ότι είναι ο ρόλος της ζωής μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα κάνω αυτό το ταξίδι με τον Jonathan και το σπουδαίο cast μας.”

”Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γυρίσουμε το Churchill” προσθέτει ο Teplitzky. ”Το να δουλέψω με τον  Brian Cox  και να τον δω να παίζει μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα θα είναι μια φοβερή εμπειρία. Πραγματικό προνόμιο επίσης είναι το ότι θα συνεργαστώ με αυτό το υπέροχο cast και συνεργείο στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε μια εξαιρετική ταινία.”

Στο Churchill θα παίξουν επίσης η Miranda Richardson (Harry Potter) ως Clemmie Churchill, ο John Slattery (Mad Men, Captain America Civil War) ως τον στρατηγό Eisenhower, ο James Purefoy (Rome, The Following) ως τον βασιλιά Γεώργιο τον Έκτο και η ανερχόμενη Ella Purnell (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Tarzan) ως τη γραμματέα του Churchill.