Πρώτη εικόνα και λεπτομέρειες για τις Αμαζόνες της Wonder Woman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη εικόνα και λεπτομέρειες για τις Αμαζόνες της Wonder Woman

Ειδήσεις | 25-3-2016 |

Το Entertainment Weekly μας έδωσε μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο Wonder Woman, με μια εικόνα που περιλαμβάνει το κεντρικό cast των Αμαζόνων και αποκαλύπτοντας τους ρόλους που οι Connie Nielson, Robin Wright και Lisa Loven Kongsli θα παίξουν.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά βλέπουμε την υπαρχηγό Menalippe (Kongsli), την Diana (Gal Gadot), την Hippolyta (Nielson) και την στρατηγό Antiope (Wright). Το EW μας έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για το ποιες ακριβώς είναι αυτές οι τρεις γυναίκες και πως θα διαμορφώσουν την Diana στην υπερηρωίδα Wonder Woman. Το άρθρο αναφέρει:

Το τρίο αθανάτων ήταν αυτό που μεγάλωσε και εκπαίδευσε την Diana – το μόνο παιδί σε αυτό το γεμάτο οιστρογόνα νησί – αλλά δεν συμφωνούν πάντα. Η Hippolyta, μια επαναστατική ηγέτης, θέλει όσο τίποτε άλλο να προστατεύσει την αγαπημένη της κόρη από τον έξω κόσμο, αλλά η Antiope, η Αμαζόνα που είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση της Diana, θέλει να την προετοιμάσει. ”Είναι το μονάκριβο παιδί που μεγάλωσαν μαζί” δηλώνει η σκηνοθέτης Patty Jenkins από τα περίχωρα του Λονδίνου, που βρίσκεται αυτόν το καιρό για τη παραγωγή της ταινίας. ”Και η αγάπη τους για εκείνη εκδηλώνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο για τη καθεμιά τους”.

Η σκηνοθέτης συνεχίζει για να περιγράψει την επιλογή σχεδιασμού των κοστουμιών για την συγκεκριμένη ομάδα, λέγοντας πως κατά τη γνώμη της δεν θα έπρεπε να είναι ντυμένες με πανοπλίες όπως οι άντρες αλλά με κάτι διαφορετικό, πιο αυθεντικό και πιο κοντά στα γούστα των γυναικών.

Αυτή τη περίοδο το Wonder Woman βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων, με νησιά στην Ιταλία και την Κίνα να είναι τα σκηνικά για την πατρίδα των Αμαζόνων, την Themyscira, και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2017. Μετά από αυτό η Wonder Woman θα εμφανιστεί ξανά στο Justice League Part One, το Νοέμβρη του 2017. Όσοι βιάζεστε να τη δείτε σε δράση όμως, κάνει την εμφάνιση της και στο Batman v Superman: Dawn of Justice που παίζεται αυτή τη στιγμή και στις Ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,