Πρώτη εικόνα από το “Jungle” με τον Daniel Radclliffe - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη εικόνα από το “Jungle” με τον Daniel Radclliffe

Ειδήσεις | 17-9-2016 |

Πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Google Plus ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Jungle η οποία θα αφηγείται μια αληθινή ιστορία.

Φαίνεται πως όλα πήγαν κατ’ευχήν και η παραγωγή ξεκίνησε κανονικά τα γυρίσματα και ήδη η πρώτη φωτογραφία του Daniel Radcliffe, απεριποίητου και χαμένου κάπου στη ζούγκλα είδε το φως της δημοσιότητας.

daniel-radcliffe

 Η ταινία βασίζεται σε αληθινά  γεγονότα και θα παρακολουθεί το ταξίδι του Yossi Ghinsberg στον Αμαζόνιο το 1982 όπου χάθηκε για τρεις εβδομάδες. Ο Ghinsberg ακολουθώντας έναν άντρα που ψευδώς τελικά ισχυριζόταν ότι ήξερε που υπάρχει κρυμμένος χρυσός μέσα στο δάσος του Αμαζονίου, βρέθηκε εγκαταλειμμένος και μόνος μέσα στη ζούγκλα μέχρι τελικά να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν. Την περιπέτεια του αυτή, την έγραψε σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2005 με το όνομα Jungle: A Harrowing True Story of Survival και από το οποίο αντλεί η ταινία  “Jungle”.  Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Greg McLean ενώ στο πλευρό του Radcliffe θα δούμε τους Thomas Kretschmann ( Avengers: Age of Ultron) και το  Alex Russell (The Host,  Carrie).

Διαβάστε περισσότερα για: