Πρώτες εικόνες από το Nocturnal Animals με Amy Adams και Jake Gyllenhaal - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το Nocturnal Animals με Amy Adams και Jake Gyllenhaal

Ειδήσεις | 26-7-2016 |

Εφτά χρόνια μετά από το A Single Man, o Tom Ford επιστρέφει με την νέα του, δεύτερη ταινία. H νέα του ταινία έχει τίτλο  Nocturnal Animals, και μόλις κατέφθασαν για αυτήν οι πρώτες φωτογραφίες με τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές. Η ταινία ακολουθεί μία ιδιοκτήτρια γκαλερί τέχνης, την Susan Morrow (Amy Adams), που διαβάζει σε βάθος το νέο βιβλίο του πρώην άντρα της (Jake Gyllenhaal) πιστεύοντας ότι το βιβλίο είναι ένα είδους απειλής για εκδίκησή του εναντίον της. Η Susan θα βυθιστεί σε αμφιβολίες ανάμεσα σε παράνοια και αλήθεια αναζητώντας αν οι λέξεις είναι απλά λέξεις ή κάτι παραπάνω επικίνδυνο γι’ αυτήν.

Nocturnal-Animals-1-620x415

Η ταινία είναι προσαρμογή του βιβλίου του Austin Wright‘s Tony and Susan, με τον Ford να λέει ότι έχει προσθέσει αρκετά στον χαρακτήρα που θα παίξει η Adams. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι η Isla Fisher θα παίζει την σωσία της Adams, μέσα στο βιβλίο.

Στην ταινία παίζουν επίσης Armie HammerAaron Taylor-JohnsonMichael Shannon και Laura Linney. Αναμένεται τον Οσκαρικό Δεκέμβρη στις ΗΠΑ ενώ πιο πριν θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβρη.

Nocturnal-Animals-3-620x394