Πρόεδρος της Marvel Studios: ''Η Captain Marvel είναι μακράν η δυνατότερη χαρακτήρας που έχουμε ποτέ παρουσιάσει'' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρόεδρος της Marvel Studios: ”Η Captain Marvel είναι μακράν η δυνατότερη χαρακτήρας που έχουμε ποτέ παρουσιάσει”

Ειδήσεις | 14-10-2016 |

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα ο πρόεδρος της Marvel Studios Kevin Feige επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη ταινία Captain Marvel θα είναι σίγουρα ένα origin story, ενώ πιο πρόσφατα σε μια συνέντευξη στο IGN μίλησε για τη διαδικασία αναζήτησης του σκηνοθέτη για το project, δηλώνοντας επίσης ότι η Carol Danvers που θα υποδυθεί η Brie Larson είναι ”μακράν η πιο ισχυρή χαρακτήρας που έχουμε ποτέ παρουσιάσει”.

Τα λόγια του Feige ήταν: ”Θέλουμε όλες οι ταινίες μας να είναι διαφορετικές, θέλουμε να έχουν τις δικές τους νέες φωνές. Πιστεύω το διασκεδαστικό της υπόθεσης είναι ότι συναντάμε πολλούς εξαιρετικούς σκηνοθέτες, έναν εκ των οποίων θα φέρουμε στο Captain Marvel, αλλά έχουμε μελλοντικά πράγματα στα σκαριά και για τους υπόλοιπους. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια βάση για την ιστορία πριν προσλάβουμε τον σκηνοθέτη έτσι ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε για αυτή μαζί του πριν αναλάβει το project.” 

”Ένα από τα πιο cool στοιχεία σχετικά με εκείνη είναι ότι πρόκειται για την πιο δυνατή χαρακτήρα που έχουμε παρουσιάσει ποτέ σε ταινία” συνέχισε. ”Πως βρίσκεις περιορισμούς; Πως βρίσκεις τις αδυναμίες της; Αυτό είναι το κεντρικό σημείο της ιστορίας που φτιάχνουμε. Έχει -όπως ξέρετε και από τα κόμικ- μια ενδιαφέρουσα ιστορία, και νομίζω εμείς έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο να πούμε αυτή την ιστορία. Δεν νομίζω ότι έχει διαρρεύσει ακόμα το τι ακριβώς κάνουμε με την ταινία ή πως το κάνουμε, αλλά θα είναι cool. Θα αποδειχτεί μια πολύ σημαντική χαρακτήρας στο σύμπαν μας για όλες τις ταινίες.”