Πρεμιέρες 27/06/2019 - Λίγες προεκλογικές πρεμιέρες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 27/06/2019 – Λίγες προεκλογικές πρεμιέρες

Πρεμιέρες | 27-6-2019 |

Μικρό το πρόγραμμα της εβδομάδας μεν, γιατί έχουμε και εκλογές τρομάρα μας…

Αυτή την Πέμπτη, 27/06/2019, 5 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Annabelle Comes Home

Η τρίτη ταινία του σύμπαντος του Conjuring, με κεντρικό χαρακτήρα την Annabelle, θα βρει το δίδυμο των Patrick Wilson και Vera Farmiga, οι οποίο εμφανίζονται σε ταινία της Annabelle για πρώτη φορά, να τοποθετεί την κούκλα στην γυάλινη υποδοχή της, και να κλειδώνεται με ασφάλεια στο δωμάτιο των ευρημάτων τους, μετά τις ευλογίες ενός ιερέα.


Yesterday

Οι Beatles σε περίοδο 10 χρόνων κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στο κόσμο. Αλλά τι θα γινόταν άμα δεν υπήρχαν ποτέ; Και ακόμα πιο περιέργο τι θα γινόταν άμα τους ήξερες μόνο εσύ;


Οι Αόρατες (Les Invisibles)

Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών Envol πρόκειται να κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεσή τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο ψέμα και προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε «μέσο» για να ανασταλεί η απόφαση. Για αυτό το διάστημα, τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί οι γυναίκες να «σωθούν»!


Το Ένστικτο της Ζωής (Animal)

Ο Αντόνιο έχει την τέλεια ζωή: μια αγαπημένη οικογένεια, τέλεια δουλειά κι ένα όμορφο σπίτι. Η φούσκα στην οποία ζει θα σκάσει όταν θ’ανακαλύψει ότι χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αντόνιο ζούσε πάντα με το γράμμα του νόμου, αλλά όταν όλοι οι νόμιμοι οδοί στερεύουν, το ήθος του θα δοκιμάζεται.


Κόλπο Γκρόσο (Ricchi di Fantasia)

O Σέρτζιο, ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός και η Σαμπρίνα, μια αποτυχημένη τραγουδίστρια είναι παράνομο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μπορούν να χωρίσουν τους νόμιμους συζύγους τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Μία μέρα οι φίλοι του Σέρτζιο θέλοντας να τον εκδικηθούν για να τις χοντροκομμένες φάρσες του, τον κάνουν να πιστέψει ότι κέρδισε το jackpot του λαχείου.