Πρεμιέρες 21/11/2019 - Η εβδομάδα του Scorsese - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 21/11/2019 – Η εβδομάδα του Scorsese

Πρεμιέρες | 21-11-2019 |

Δεδομένης της περιορισμένης εξόδου του Ιρλανδού, οι λοιπές ταινίες μάλλον δεν έχουν καλή μοίρα…

Αυτή την Πέμπτη, 21/11/2019, 5 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Ο Ιρλανδός (The Irishman)

Βασισμένο στο βιβλίο ”I Heard You Paint Houses” του Charles Brandt που κυκλοφόρησε το 2004, θα αφηγείται την αληθινή ιστορία του Frank Sheeran που υπήρξε διαβόητος γκάνγκστερ και μέλος μιας από τις πιο διάσημες αμερικάνικες οργανώσεις εργαζομένων με επικεφαλή τον Jimmy Hoffa, o οποίος υποστήριξε ότι τον δολοφόνησε.


Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών

Η μικρή επαρχιακή πόλη είναι κάτι σαν τιμωρία για την αστυνομικό, που υποδύεται η γνωστή αγαπημένη του Τζουμέρκα, καθώς πρωταγωνίστησε στην Έκρηξη, αλλά και φυσικά του Λάνθιμου, Αγγελική Παπούλια. Από μέλος της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται μετά από απειλές στο Μεσολόγγι, σε μία δουλειά κάτω από τα προσόντα της. Η δε εργάτρια, μισεί την πόλη και θέλει να φύγει με τον αδερφό της ωστόσο να την πιέζει έως και εκβιάζει.


Υπάρχει Θεός, το όνομά της είναι Πετρούνια (Gospod postoi, imeto i’ e Petrunija)

“Πες του ότι είσαι 25” λέει η μαμά της στην Petrunya καθώς φεύγει για ακόμα μία συνέντευξη. Στην πραγματικότητα όμως είναι 31, έχει σπουδάσει ιστορία και δεν έχει βρει ποτέ της δουλειά μέχρι τώρα. Στην συνέντευξη θα δεχτεί λεκτική και σεξουαλική επίθεση που μοιάζει να είναι φυσιολογική στην περίπτωσή της. Στο δρόμο της επιστροφής, οι νέοι άντρες της κωμόπολης που ζει έχουν μαζευτεί στο ποτάμι για να πιάσουν το σταυρό που ετοιμάζεται να ρίξει ο παπάς την μέρα των Φώτων.


RBG: Μια Ζωή για τη Δικαιοσύνη (RBG)

Σε ηλικία 85 ετών, η Ανώτατη Δικαστής των ΗΠΑ, Justice Ruth Bader Ginsburg, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εκπληκτική κληρονομιά, και έγινε pop είδωλο.

Η μόλις δεύτερη γυναίκα στην ιστορία του αξιώματος, η RBG, έχει καταφέρει να υπερασπιστεί τα γυναικεία δικαιώματα, και έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του Trump.


Οι Άγγελοι του Τσάρλι (Charlie’s Angels)

Η Stewart κάνει την ειδικό στις μεταμφιέσεις Sabina. Η Balinska μία πρώην πράκτορα της MI6, την Jane, και η Scott κάνει την Elena, μία πελάτισσα του γραφείου που τελικά θα γίνει και εκείνη αγγελάκι. Το cast συμπληρώνουν οι Noah Centineo, Djimon Hounsou και Patrick Stewart.