Πρεμιέρες 20/06/2019 - Η λύση είναι μία... Πάμε θερινά... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 20/06/2019 – Η λύση είναι μία… Πάμε θερινά…

Πρεμιέρες | 20-6-2019 |

Και μπορεί ο καιρός να είναι άστατος πολύ, και όπου θέλει να πηγαίνει, αλλά πλέον τα θερινά άνοιξαν και πρέπει να ξεχυθείτε…

Αυτή την Πέμπτη, 06/06/2019, 4 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Toy Story 4

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την στιγμή που είδαμε τους ήρωες να κινδυνεύουν από τον φούρνο στο Toy Story 3. Αλλά ο Woody, ο Buzz και οι λοιποί σώθηκαν και πέρασαν στην επόμενη γενιά, αφού ο Andy, τους παρέδωσε στην αγκαλιά της Bonnie.

Τώρα η παρέα επιστρέφει για το Toy Story 4, στο οποίο η Bonnie θα τους πάρει όλους μαζί σε μία οικογενειακή εκδρομή. Εκεί ο Woody θα συναντήσει παλιούς γνώριμους, και θα πρέπει να καταλάβει πια ότι δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα παιχνίδι.


Κόκκινη Έκλειψη (Rojo)

Αργεντινή 1970. Ένας επιτυχημένος δικηγόρος, φαινομενικά ζει την τέλεια ζωή. Στην μικρή του πόλη, θα φτάσει ένας αστυνομικός, ο οποίος θα αρχίσει να κάνει ερωτήσεις. Η “τέλειες” ζωές της πόλης, κινδυνεύουν να καταστραφούν.


Ο Έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ (Vita & Virginia)

To 1922, η Vita Sackville West θα δεχτεί μία πρόσκληση για το Bloomsbury, από την συγγραφέα Virginia Woolf.

Η σχέση τους θα ξεπεράσει κάθε κοινωνικό εμπόδιο, με την Vita να βοηθάει την Virginia με την μάχη της ενάντια στις ψυχικές της διαταραχές, και την Virginia να βοηθάει την Vita στην επικίνδυνη συμπεριφορά της. Η σχέση τους δεν θα είναι ποτέ η ίδια.


Μικρά Αθώα Ψέματα 2 (Nous Finirons Ensemble)

O Μαξ βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία;