Πρεμιέρες 18/04/2019 - Ωραίες ταινίες... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 18/04/2019 – Ωραίες ταινίες…

Πρεμιέρες | 18-4-2019 |

Λίγο πριν την εβδομάδα των παθών, νέες πρεμιέρες με μπόλικο υλικό. Σίγουρα μία καλή εβδομάδα.

Αυτήν την Πέμπτη 18/04/2019, 7 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Η Κατάρα της Γιορόνα (The Curse Of La Llorona) 

Το “The Curse Of La Llorona” είναι τοποθετημένο στο Los Angeles της δεκαετίας του 70, και ακολουθεί την κοινωνική λειτουργό, Anna (Linda Cardellini), την οποία μία μητέρα θα την προειδοποιήσει για την ύπαρξη του φαντάσματος, για να ανακαλύψει ότι απειλούνται και τα δικά της παιδιά.


Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (Missing Link)

Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του.

Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.


Μάρνι: Μια τρελή συμμορία (Marnie’s world)

Μερικές φορές ο κόσμος έξω από το ζεστό μας σπιτικό μοιάζει απειλητικός και ξένος… άλλες φορές, όμως, απλώς μας περιμένει να τον κατακτήσουμε! Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Κριστόφ και Βόλφγκανγκ Λαουνστάιν εμπνέονται από μία ευφάνταστη ιστορία των πολυαγαπημένων αδελφών Γκριμ και την μετατρέπουν σε μια μοντέρνα, ξεκαρδιστική και γλυκύτατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, που θα απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια!


Γυναίκες με τα Όλα τους (The Divine Order)

Ελβετία, 1971.

Η Nora είναι μία νεαρή νοικοκυρά και μητέρα που ζει με τον σύζυγό της, τους δύο γιους της και τον πεθερό της σε ένα μικρό χωριό. Εκεί, τα γεγονότα του Μάη του 1968, δεν έχουν αγγίξει κανέναν. Και πόσο μάλλον την ζωή της Nora, η οποία παραμένει μία ήσυχη ύπαρξη.

Μέχρι την στιγμή που αποφασίζει να αγωνιστεί για το δικαίωμα των γυναικών στην ψήφο, ένα θέμα που θα βρουν μπροστά τους οι άντρες ψηφοφόροι, τον Φεβρουάριο του 1971.


Transit

Οι Γερμανοί στρατιώτες βρίσκονται έξω από το Παρίσι. Ο Georg δραπετεύει για την Μασσαλία την τελευταία στιγμή. Οι αποσκευές του έχουν μέσα ότι έχει απομείνει από τα γραπτά του συγγραφέα Weidel, που αυτοκτόνησε κάτω από τον φόβο της δίωξης. Τα γραπτά περιέχουν ένα βιβλίο, μερικά γράμματα και την έγκριση της Μεξικάνικη πρεσβείας για βίζα. Μόνο όσοι έχουν αποδείξεις ότι μπορούν να φύγουν επιτρέπονται στην πόλη και το λιμάνι της, έτσι μόνο με μια τέτοια βίζα μπορεί να βρίσκεται κάποιος εκεί. Ο Georg παίρνει την ταυτότητα του Weidel με στόχο να γίνει ένας από τους επιβάτες για το ταξίδι της απόδρασης. Στο μεταξύ οι πρόσφυγες συνομιλούν στους διαδρόμους ενός μικρού ξενοδοχείου, τα δωμάτια των πρεσβειών, τα καφέ και όπου αλλού βρεθούν κοντά στο λιμάνι.

Ο Georg θα γνωρίσει τον Driss, τον γιο ενός παλιού του φίλου του Heinz, που πέθανε ενώ προσπαθούσε να φύγει. Θα γνωρίσει και την Marie, κάτι που θα αλλάξει τελικά το πλάνο της απόδρασής του.


Ένας Ελέφαντας Στέκεται Ακίνητος (An Elephant Sitting Still)

Στην βόρεια πόλη της Κίνας, Manzhouli, λέγεται ότι υπάρχει ένας ελέφαντας, ο οποίος απλά κάθεται και αγνοεί τον κόσμο. Η Manzhouli γίνεται εμμονή για τους πρωταγωνιστές τις ταινίας, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την ίδια τους τη ζωή. Μέσα σε αυτούς, ένα παιδί, ο Bu, ο οποίος πρέπει να ξεφύγει από τον Shuai, τον οποίο έσπρωξε σε μία σκάλα, σαν αντίδραση στον εκφοβισμό που δεχόταν.

Η συμμαθήτρια του Bu, Ling προσπαθεί να ξεφύγει από την μητέρα της και ερωτεύεται τον καθηγητή της. Ο μεγαλύτερος αδερφός του Shuai, Cheng αισθάνεται υπεύθυνος για την αυτοκτονία του φίλου του.

Τέλος, ανάμεσα σε αυτούς τους χαρακτήρες, των οποίων η μοίρα θα ενωθεί, υπάρχει και ο κύριος Wang, ένας κατάδικος, του οποίου ο γιος θέλει να τον βάλει σε ένα ίδρυμα.

Μέσα σε μία μέρα θα γίνουν όλα, με το τρένο για το Manzhouli να ετοιμάζεται για αναχώρηση.


Μαύρη Τρύπα (High Life)

Σε ένα μέρος μακριά από το ηλιακό μας σύστημα, το μέλλον μοιάζει με το παρόν.

Μία ομάδα από θανατοποινίτες θα δεχτούν να συμμετέχουν σε ένα πείραμα σχετικά με την αναπαραγωγή των ανθρώπων σε άλλα περιβάλλοντα.

Ο Monde θα πρέπει παρά την θέλησή του να μεγαλώσει την Willow. Τα πάντα όμως θα αλλάξουν όταν μία καταιγίδα κοσμικής ακτινοβολίας θα τους αναγκάσει να πλησιάσουν μία μαύρη τρύπα.