Πρεμιέρες 14/11/2019 - Σιγά σιγά έρχονται τα βαριά χαρτιά της σεζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 14/11/2019 – Σιγά σιγά έρχονται τα βαριά χαρτιά της σεζόν

Πρεμιέρες | 14-11-2019 |

Με σταθερό ρυθμό, πάμε σιγά σιγά στα επόμενα βαριά χαρτιά της σεζόν.

Αυτή την Πέμπτη, 14/11/2019, 7 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Κόντρα σε Όλα (Ford v. Ferrari (Le Mans 66))

Η ταινία ακολουθεί την αντιπαλότητα ανάμεσα στις ομάδες της Ford και της Ferrari, στον διάσημο 24ωρο αγώνα. Ο Bale ενσαρκώνει τον Ken Miles,και ο Damon τον Carroll Shelby.

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής αυτοκινήτων, ο Shelby, και ο ατρόμητος Βρετανός οδηγός Miles, πάλεψαν μαζί την εταιρική παρέμβαση, τους νόμους της φυσικής, και τους προσωπικούς τους δαίμονες, για να χτίσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για χάρη της Ford Motor Company για να αντιμετωπίσουν τα αυτοκίνητο του Enzo Ferrari το 1966.


Last Christmas

H ταινία επικεντρώνεται σε μία κοπέλα, την “Kate” η οποία είναι αρκετά αυθόρμητη ως προς τις επιλογές που κάνει στη ζωή της ακόμη και στο κομμάτι των σχέσεων. Κάποτε λόγω οικονομικής στενότητας, και με τα Χριστούγεννα να κοντοζυγώνουν, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς θα δεχτεί τελικά να δουλέψει ως ξωτικό-βοηθό του Άι Βασίλη στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς της στο Λονδίνο.

Μέσω της καινούργιας αυτής απασχόλησης αναπάντεχα θα κάνει μία γνωριμία με τον “Tom”. Και παρά το ότι σε πρώτο στάδιο όλα μεταξύ τους δείχνουν να κυλούν ομαλά, δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της η πρώτη ατυχία, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην επικοινωνία τους αλλά και στην καθημερινότητα της ηρωίδας που θα ζήσει πολλά αστεία και απίστευτα σκηνικά.


Οι άθλιοι (Les Miserables)

Στη Μονφερμέιγ, στα προάστια του Παρισιού, εκεί που ο Βίκτωρ Ουγκώ έστησε το σκηνικό για τους «Άθλιους», δρα μια ομάδα της αστυνομίας κατά του εγκλήματος. Σε μια κατά τ’άλλα συνηθισμένη περίπολο, ένα drone καταγράφει ένα σκηνικό που θα μπορούσε να εκθέσει την ομάδα και τις μεθόδους τους.


Ένας Καλός Ψεύτης (The Good Liar)

Ο Roy Courtnay είναι επαγγελματίας εγκληματίας, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του, όταν γνωρίζει online την χήρα, Betty McLeish. Η Betty ανοίγει το σπίτι της, και την ζωή της, και ο Roy θα εκπλαγεί από το πόσο την νοιάζεται. Αυτό βέβαια θα αποδειχθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο του, όταν εξαιτίας μιας ακόμα επιχείρησης, θα προσπαθήσει να κρύψει τη ζωή, το παρελθόν και το παρόν του.


Χωρίς Οικογένεια (Remi Sans Famille)

Ο ορφανός, Rémi, θα υιοθετηθεί από την ευγενική Madam Barberin. Σε ηλικία 10 ετών θα χωριστεί από την θετή του μητέρα, και θα περάσει στα χέρια του κυρίου Vitalis, ενός μυστηριώδους μουσικού.

Ο Remi, θα μάθει ακροβατικά και τραγούδι προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην. Παρέα με τον σκύλο του Capi, αλλά και μία μικρή μαϊμού ονόματι Joli-Coeur, το μακρύ του ταξίδι σε όλη τη Γαλλία, θα τον οδηγήσει στο να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι.


Μια Ευτυχισμένη Γυναίκα (The Escape)

Η Tara, είναι μία μητέρα και νοικοκυρά που ζει στα προάστια του Λονδίνου. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι η ζωή που ζει δεν είναι η δική της, αλλά εκείνη που θέλει ο εγωιστής σύζυγός της, και τα παιδιά της, που αφοσιωμένα στην ρουτίνα τους, δεν του νοιάζει τίποτα άλλο.

Σε μία απελπισμένη προσπάθεια για να αλλάξει τα πράγματα, η Tara θα βγάλει ένα εισιτήριο για το Παρίσι, για να ανακαλύψει τον εαυτό της. Αλλά γρήγορα θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο.


Σκυλομπελάς (Trouble)

Ένας κακομαθημένος σκύλος, ο Trouble θα αναγκαστεί να ζήσει στον πραγματικό κόσμο.

Την ίδια στιγμή όμως θα πρέπει να προσπαθήσει να ξεφύγει από τα παιδιά των πρώην αφεντικών του.