Πρεμιέρες 02/05/2019 - Επιστροφή με αρκετές πρεμιέρες... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 02/05/2019 – Επιστροφή με αρκετές πρεμιέρες…

Πρεμιέρες | 2-5-2019 |

Και επειδή το Πάσχα το ενδιαφέρον έπεσε όλο πάνω στους Εκδικητές και την Τελευταία Πράξη τους, επιστρέφουμε δυναμικά με αρκετές πρεμιέρες, που δυστυχώς τις περισσότερες θα τις φάει η μαύρη μαρμάγκα… Αλλά τι να πεις… Κυκλώματα.

Αυτή την Πέμπτη, 02/05/2019, 7 ταινίες κάνουν πρεμιέρα…

Οι Βράχοι της Ελευθερίας (Cliffs of Freedom)

Εμπνευσμένο από ιστορικά γεγονότα, και βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Μαριάν Μητρόπουλος, “Οι Βράχοι της Ελευθερίας” αφηγούνται την διαχρονική και ρομαντική ιστορία θάρρους και πίστης, ανάμεσα σε μία Ελληνίδα χωριατοπούλα, και έναν αμφιλεγόμενο Τούρκο αξιωματικό, λίγο πριν την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, το 1821.


Teen Spirit

Η Violet  είναι μία ντροπαλή έφηβη, η οποία ονειρεύεται να ξεφύγει από την πόλη της, για να κυνηγήσει το πάθος της για το τραγούδι. Με την βοήθεια ενός ανέλπιστου μέντορα, θα λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος θα τεστάρει την ακεραιότητά της, το ταλέντο της και τις προσδοκίες της.


Η Δεξιά Τσέπη του Ράσου

Ένας μοναχικός καλόγερος προσπαθεί να διαχειριστεί την αβάσταχτη λύπη και µοναξιά που ξαφνικά και αναπάντεχα επιστρέφουν, όταν χάνει τη µοναδική συντροφιά του. Τη σκυλίτσα του. Εντονότατα συναισθήµατα θα τον κάνουν να « συνοµιλήσει » µε το παρελθόν του και µε αυτή την «ταπεινή» για πολλούς, αφορµή, θα καταλάβει πολλά και θα επανατοποθετήσει την πορεία και τη ζωή του.

Μετά από 9 χρόνια συνεχούς προσπάθειας του σκηνοθέτη Γιάννη Λαπατά, η ταινία κατάφερε να γυριστεί, και πλέον είναι έτοιμη να πάρει τον δρόμο της για τις αίθουσες.


Ο Αξιαγάπητος Κύριος Τροχίδης (Raoul Taburin)

O Ραούλ Τροχίδης είναι ο ήρωας του χωριού Σαν Σερόν, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να φτιάξει ποδήλατα…

Όταν ένας φωτογράφος θα θελήσει να τον φωτογραφήσει την ώρα που τρέχει με το ποδήλατό του, ο ίδιος δεν θέλει, γιατί φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το μυστικό του, το οποίο δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ξέρει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές…


Ο Κορσικανός (A Violent Life)

Κορσική, δεκαετία ’90, ένα πεδίο πολύ βίαιων εθνικιστικών συγκρούσεων, που στόχο είχαν την αυτονόμηση του νησιού από τον έλεγχο της Γαλλίας. Δεκάδες νεκροί και ένα νησί παραδομένο στη βία.


Το Πραξικόπημα (The Announcement)

4 στρατιωτικοί είναι υπεύθυνοι για το πραξικόπημα στην Άγκυρα τον Μάιο του 1963.

Όλοι τους πιστεύουν ότι η ανακοίνωση του πραξικοπήματος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας του, αλλά δεν έχουν υπολογίσει τον παράγοντα κοινωνική ζωή.


Αγάπη Είναι (C’est ça l’amour)

Από την στιγμή που η γυναίκα του εγκατέλειψε την οικογένειά τους, ο Mario, μεγάλωσε μόνος του τις κόρες του.

Η 14χρονη Frida τον κατηγορεί για το γεγονός ότι έφυγε η μητέρα της. Η 17χρονη Niki, ονειρεύεται την ανεξαρτησία της. Ο Mario όμως ακόμα την περιμένει να γυρίσει.