Ποια παράδοση "σπάει" στο Star Wars Επεισόδιο 8; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποια παράδοση “σπάει” στο Star Wars Επεισόδιο 8;

Ειδήσεις | 18-7-2016 |

Στην Γιορτή του Star Wars στο Λονδίνο, είδαμε και ακούσαμε πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Ένα από αυτά, ήταν το ενδεχόμενο stand alone ταινίας για τον Darth Vader. Ένα εξίσου ενδιαφέρον νέο – το οποίο, κακά τα ψέμματα, λίγο-πολύ το περιμέναμε – έχει να κάνει με το “σπάσιμο” μιας παράδοσης των ταινιών Star Wars, από την επόμενη ταινία, το επεισόδιο VIII.

Μέχρι τώρα, τα γεγονότα που παρακολουθούσαμε σε κάθε μία ταινία της σειράς απείχαν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα απ’ όσα είχαμε δει στην προηγούμενη. Μάλιστα, δεν ήταν τόσο η απόσταση στον χρόνο ανάμεσα στις ιστορίες, άλλα και η μεσολάβηση και άλλων γεγονότων, που δεν βλέπαμε ποτέ. Ή έστω θα βλέπαμε αρκετά χρόνια αργότερα, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Rogue One, που περιμένουμε τον ερχόμενο Δεκέμβρη και θα αναφέρεται στα γεγονότα, που μεσολάβησαν ανάμεσα στο Revenge of the Sith και A New Hope (επεισόδια ΙΙΙ και IV ή τις πρώτες δύο ταινίες αν προτιμάτε). Υπάρχει και η περίπτωση του βιβλίου, που “συνδέει” τα γεγονότα ανάμεσα στα επεισόδια VI και VIIγια την παραγωγή των οποίων έτσι κι αλλιώς είχαν μεσολαβήσει περισσότερο από 30 χρόνια.

Αυτό δεν θα συμβεί στην επόμενη ταινία, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, το επεισόδιο VIII θα πιάσει την ιστορία από εκεί, που την άφησε το προηγούμενο. Αυτό βέβαια, το υποψιαστήκαμε από το τέλος του The Force Awakens, όπου ο χαρακτήρας της Rey εντόπισε τον Luke Skywalker και κάπως… σιωπηλά (προς το παρόν) του ζήτησε να την εκπαιδεύσει.

Ποια θα είναι ακριβώς η υπόθεση της ταινίας; Υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα του 2017, για να το διαπιστώσουμε.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,