Περιμένεις την τρίτη σεζόν του Mindhunter; Θα περιμένεις πολύ... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Περιμένεις την τρίτη σεζόν του Mindhunter; Θα περιμένεις πολύ…

TV, Ειδήσεις | 1-4-2020 |

Όταν η δεύτερη σεζόν του Mindhunter εμφανίστηκε στο Netflix, δεν καθυστερήσαμε καθόλου. Τα είδαμε όλα εν ριπή, και μείναμε σε αναμμένα κάρβουνα, εν αναμονή της 3ης.

Έχει δώσει όμως το Netflix το οκ για την τρίτη σεζόν; Η απάντηση είναι όχι. Δυστυχώς όχι!

Τον προηγούμενο Ιανουάριο η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι η σειρά βρίσκεται σε παύση, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι ακυρώνεται.Την ίδια στιγμή όμως οι συντελεστές, δηλαδή συνεργείο και ηθοποιοί απελευθερώθηκαν από τις δεσμεύσεις συμβολαίων. Πράγμα το οποίο κάνει την επανασύνδεση πράγμα αρκετά δύσκολο για το μέλλον.

Εκπρόσωπος της πλατφόρμας δήλωσε: “Ο David Fincher έχει επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία της πρώτης του ταινίας για το Netflix, Mank, και στην παραγωγή της δεύτερης σεζόν του Love, Death and Robots. Ίσως επισκεφτεί το Mindhunter ξανά στο μέλλον, αλλά στο μεσοδιάστημα αισθάνθηκε ότι δεν είναι δίκαιο για τους ηθοποιούς να τους κρατάει από άλλες δουλειές.”

Την ίδια στιγμή οι ελπίδες για το αρχικό πλάνο των 5 σεζόν υπάρχουν ακόμα, σεναριακώς τουλάχιστον.

Το Netflix πάντως δεν κωλώνει όταν πρόκειται για ακυρώσεις. Το έκανε με τα Santa Clarita Diet, Designated Survivor, OA, για να ονοματίσουμε μερικά. Αλλά αν ακυρωθεί τελικά το Mindhunter, έχουμε την αίσθηση ότι θα τα πάρουμε ολίγον στο κρανίο.