Παγκόσμιο(!) event για "Fantastic Beasts and Where to Find Them" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παγκόσμιο(!) event για “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

Ειδήσεις | 14-10-2016 |

Είναι αλήθεια πως η J.K. Rowling και ο δικός της Harry Potter άνοιξαν την πόρτα για έναν νέο μαγικό κόσμο που έφερε εκατομμύρια ανθρώπους στο σινεμά και άλλα τόσα εκατομμύρια δολάρια στην αγκαλιά της Warner. Οκτώ ταινίες πήραν ζωή μέσα από επτά βιβλία σε διάρκεια δέκα ετών.

Μπορεί το κεφάλαιο Harry Potter να έχει κλείσει -προς το παρών- οριστικά, εντούτοις ο κόσμος της μαγείας θα ανοίξει λίαν συντόμως με την νέα έμπνευση της Rowling που τούτη την φορά ακούει στο όνομα “Fantastic Beasts and Where to Find Them“.

H 51χρονη συγγραφέας βρέθηκε στο Λονδίνο σε event που πραγματοποιήθηκε για χάρη της ταινίας και επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικά 24ωρα στις διαδικτυακές λεωφόρους. Το αρχικό πλάνο δηλαδή που ήθελε τριλογία τα “Φανταστικά Πλάσματα” αλλάζει προσθέτοντας δύο ακόμη ταινίες στο πλάνο.

Στην εν λόγω εκδήλωση, οι καλεσμένοι βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να παρακολουθήσουν τα 10 πρώτα λεπτά του φιλμ καθώς και το IMAX poster της ταινίας που θα δείτε παρακάτω.

fantastic-beasts-imax-poster

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, έδωσαν το παρόν σε δύο αίθουσες, στο Λονδίνο και το Λος Άνχελες. Στην πόλη της Ευρώπης βρέθηκαν Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler και ο σκηνοθέτης David Yates ενώ στην Πόλη των Αγγέλων είδαμε τους Colin Farrell και ο Jon Voight. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πέραν του Λονδίνου και του Λος Άνχελες, η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω Facebook.

Η ταινία “Fantastic Beasts and Where to Find Them” κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 του Νοέμβρη..
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Vso5o11LuGU]

Διαβάστε περισσότερα για: , ,