Όταν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου δανείζουν τις φωνές τους στο Ψάχνοντας την Ντόρι (video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου δανείζουν τις φωνές τους στο Ψάχνοντας την Ντόρι (video)

Ειδήσεις | 29-7-2016 |

Είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια μιας από τις πιο αγαπητές ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το Ψάχνοντας την Ντόρι τοποθετείται χρονικά έξι μήνες από την διάσωση του Nemo και από το μεγάλο ταξίδι του Marlin και της Dory για να τον σώσουν. Οι τρεις ζουν ευτυχισμένοι, μέχρι που η Dory αρχίζει να ονειρεύεται την οικογένειά της που έχει χάσει, με την μνήμη της ωστόσο ως συνήθως να μην την βοηθά. Κάπως έτσι θα βρεθεί σε ένα ταξίδι για τις χαμένες της ρίζες και ο Marlin με τον Nemo θα προσπαθήσουν να την βρουν και να την σώσουν, με τους ρόλους να αντιστρέφονται αυτή τη φορά.

Δες όλα τα trailers του Ψάχνοντας την Ντόρι

Όπως γνωρίζουμε ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του Marlin και της Dory αντίστοιχα, για την ελληνική έκδοση της ταινίας, που περιμένουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι δυο αγαπητοί ηθοποιοί μίλησαν για την εμπειρία της μεταγλώττισης και τους “ρόλους” τους. Όλα όσα είπαν, άλλα και σκηνές από τα στούντιο, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,