Όλος ο χρόνος που έχει ξοδέψει ο Tom Cruise τρέχοντας στην μεγάλη οθόνη.. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλος ο χρόνος που έχει ξοδέψει ο Tom Cruise τρέχοντας στην μεγάλη οθόνη..

Ειδήσεις | 21-10-2016 |

Δεν αποτελεί κανένα μυστικό ότι ο superstar Tom Cruise θα καταλήξει να τρέχει σε κάποιο σημείο της εκάστοτε ταινίας που πρωταγωνιστεί. Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να διανύει το 54ο φθινόπωρο της ζωής του παρόλα αυτά δεν έχει δώσει κανένα σημάδι κόπωσης ακόμη. Φέτος φορά εκ νέου τα παπούτσια του Jack Reacher στο “Jack Reacher: Never Go Back” , και ρίχνετε σε έναν ακόμη αδιάκοπο μαραθώνιο τον οποίο θα απολαύσουμε σύντομα στις σκοτεινές αίθουσες.. μέχρι τότε όμως πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα χιλιόμετρα που έχει ροκανίσει ο Tom Cruise στην μεγάλη οθόνη μέχρι σήμερα..

Έχουν μονταριστεί και στο παρελθόν αρκετά πλάνα με τον all star ηθοποιό να τρέχει, εντούτοις φαίνεται πως η νέα δημιουργία που είδε το φως της δημοσιότητας είναι η πιο ολοκληρωμένη. Το video αρχίζει με τα χρόνια της νιότης του Cruise σε ταινίες όπως το “The Outsiders” και το “T.A.P.S.” ενώ καταλήγει στο περσινό “Mission Impossible“..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U8Q2MgdMskQ]

Με μερικές προσθαφαιρέσεις ο καθαρός χρόνος τρεξίματος του Tom Cruise στην μεγάλη οθόνη φτάνει τα 18 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Το περισσότερο τρέξιμο συμβαίνει κυρίως για να σώσει είτε την δική του ζωή είτε την ίδια την ανθρωπότητα. Το καλύτερο απ’ όλα εντούτοις παραμένει ότι δεν έχει πάει χαμένο ούτε δευτερόλεπτο από όλο το τρέξιμο αφού στο τέλος πάντα καταφέρνει να είναι εντός χρόνου, στο σωστό timing και να σώσει το οτιδήποτε κυνηγούσε να σώσει..

Τα εύσημα πρέπει να πάνε στο “Burger Fiction” που έδεσε τόσο μαεστρικά όλα τα παραπάνω κλιπάκια. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε τον “Jack Reacher” στη νέα ταινία και να προσθέσουμε τον χρόνο που θα ξοδέψει ο Cruise τρέχοντας, στα 18:10..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,