Όλο το cast και πρώτες εικόνες από τους Inhumans της Marvel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλο το cast και πρώτες εικόνες από τους Inhumans της Marvel

TV, Ειδήσεις | 6-3-2017 |

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τους “Inhumans” της Marvel οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο στο ABC. Η εταιρία είχε εγκαταλείψει εδώ και καιρό τα σχέδια μιας κινηματογραφικής μεταφοράς με πρωταγωνιστές τους Inhumans για χάρη της μικρής οθόνης, αν και όπως έχει γνωστό τα πρώτα επεισόδια θα προβληθούν και σε επιλεγμένους IMAX κινηματογράφους.

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως ο Iwan Rheon του “Game of Thrones” θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά στο ρόλο του Maximus. Τώρα γνωρίζουμε ολόκληρο το cast το οποίο αποτελείται από τον Anson Mount στο ρόλο του Black Bolt, την Serinda Swan σε αυτόν της, συζύγου του, βασίλισσας Medusa, τον Ken Leung, του “Lost” και του “Star Wars: The Force Awakens”, στο ρόλο του Karnak, τον Eme Ikwuakor ως Gorgon, την Isabelle Cornish ως Crystal, τον Mike Moh, του Empire, στο ρόλο του Triton και την Sonya Balmores σε αυτόν της Auran.

Επίσης η Ellen Woglom, γνωστή από το “Californication”, θα συμμετέχει στη σειρά σε έναν άγνωστο, προς το παρόν, ρόλο.

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που δείχνουν τον Anson Mount ως Black Bolt καθώς και το, πριν την επεξεργασία CGI, μοντέλο με το οποίο θα γίνει η απεικόνιση του Lockjaw, του τεράστιου δηλαδή σκυλιού των Inhumans, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,