Ο Woody Allen έρχεται στους δέκτες μας - "Crisis in Six Scenes" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Woody Allen έρχεται στους δέκτες μας – “Crisis in Six Scenes”

TV, Ειδήσεις | 9-8-2016 |

Το φθινόπωρο ανατέλλει σιγά-σιγά στο μπαλκόνι της Ελλάδας που για μερικές μέρες ακόμη θα συνεχίσει να κοιτάζει Αιγαίο κι ενόσω ο μήνας Σεπτέμβρης αρχίζει να γνέφει. Ένας μήνας κατεξοχήν κωμικός για το Amazon Prime και την φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι ο Woody Allen.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης έχει ετοιμάσει 6 επεισόδια για την σειρά “Crisis in Six Scenes” και το cinefreaks.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει μια πρώτη γεύση από την τηλεοπτική δουλειά του πολύπειρου κινηματογραφιστή.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία κλασική δημιουργία Allen, κατά την οποία ένα απλό κούρεμα μπορεί να γίνει η καλύτερη ψυχανάλυση του κόσμου. Στα γνωστά ρεαλιστικά πλαίσια, ως είθισται, ο λαμπρός δημιουργός εξακολουθεί να απέχει από τον σύγχρονο κινηματογραφικό ρου που θέλει σούπερ ήρωες, εξωγήινες απειλές και ατελείωτες σφαίρες να μονοπωλούν το φιλμικό ενδιαφέρον.

Στο πλευρό του Woody Allen θα δούμε την Elaine May και -παραδόξως- την Miley Cyrus. Δυνατές δώσεις χιούμορ, πάντα στο ύφος του βραβευμένου με 4 Όσκαρ σκηνοθέτη θα είναι το χαρακτηριστικό της σειράς.
Το “Crisis in Six Scenes” προσγειώνεται στο Amazon Prime στις 30 του Σεπτέμβρη..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bNLUUfFLlQ0]

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,