Ο Ron Perlman θέλει ρόλο στο "Deadpool 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ron Perlman θέλει ρόλο στο “Deadpool 2”

Ειδήσεις | 20-5-2016 |

Μπορεί ο θόρυβος γύρω από το Deadpool και τα ρεκόρ του στις σκοτεινές αίθουσες να κόπασε, εντούτοις η ταινία συνεχίζει να φεύγει σαν ζεστό ψωμί από τα video club και είναι ώρα να γίνει κουβέντα σχετικά με τις προοπτικές του Deadpool 2. Κατά πόσο λοιπόν μπορεί το sequel να ξεπεράσει την πιο συζητημένη ταινία του φετινού χειμώνα.; Μια σίγουρη προσθήκη στη συνέχεια είναι ο Cable, γιός του γνωστού X-Man Cyclops που έχει την ικανότητα να τηλεμεταφέρεται. Κατά πόσο είναι σίγουρο ότι ο χαρακτήρας θα διατηρήσει τις ρίζες του και την ταυτότητά του όπως τη γνωρίζουμε μένει μόνο να το δούμε επί οθόνης.

Ο ρόλος έχει γίνει μήλο της έριδος για ηθοποιούς που έχουν διακριθεί ενσαρκώνοντας hard core ήρωες, καθώς οι Dolph Lundgren(The punisher, The expendables 1,2,3) και Stephen Lang(Avatar) έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ στη λίστα έχει, εσχάτως, προστεθεί και ο Ron Perlman(Hellboy, Sons of Anarchy) που εξέφρασε το ενδιαφέρον για τον ρόλο μέσα από ένα post στο Instagram.

now-ron-perlman-is-gunning-for-the-role-of-cable-in-the-deadpool-sequel-982826
Όπως o ίδιος ο Perlman επισήμανε υπάρχει μεγάλη ομοιότητα μεταξύ του ίδιου και του Cable όπως φαίνεται στο comic book. Βάσει της ομοιότητας και μόνο ο έμπειρος ηθοποιός με το επιβλητικό παρουσιαστικό είναι από τα φαβορί, παρόλο πού η εμφάνιση του Stephen Lang προσομοιάζει αρκετά σε αυτή του Cable.

Βέβαια το “φαίνεσθαι” δεν θα είναι η μοναδική παράμετρος που θα ληφθεί υπόψη από τους υπευθύνους του cast καθώς η εταιρία(Fox)  θέλει να πάρει την κατά δύναμην καλύτερη απόφαση, αφού πρόκειται για ένα ρόλο κομβικής σημασίας όχι μόνο για το “Deadpool” αλλά και για μελλοντικά “X-Men” franchise όπου μοιάζει να υπάρχει πολύ μέλλον. Η μέθοδος που ακολούθησε ο Ron Perlman δεν είναι άγνωστη για τον ίδιο, καθώς υπήρξε και άλλη φορά που έσπρωξε μέσω social media καταστάσεις, αφού το έκανε πρόσφατα και για το Hellboy 3 σε μια προσπάθεια να ξεπαγώσει ένα franchise που βρίσκεται στο ψυγείο εδώ και 8 χρόνια.
Τέλος ο κ. Perlman δεν είναι άγνωστος στο κοινό της Marvel αφού συμμετείχε στο sequel “Blade 2”.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,