Ο Robert Redford αποσύρεται - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Robert Redford αποσύρεται

Ειδήσεις | 12-11-2016 |

Ο Robert Redford θα εγκαταλείψει την υποκριτική μόλις ολοκληρώσει τις δύο τελευταίες ταινίες του, σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στον εγγονό του, Dylan.

Στη συζήτησή τους, ο Redford μιλά για τη σημασία της μυθοπλασίας και της ζωγραφικής  στη ζωή του και αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει να αφήσει την υποκριτική για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη σκηνοθεσία και στο σκίτσο. Ο Dylan τον ρώτησε αν θέλει να επιστρέψει στη ζωγραφική, ένα άλλο πάθος του ηθοποιού.

“Ναι, θέλω πολύ. Ειδικά τώρα τελευταία που άρχισε να με κουράζει η υποκριτική” απάντησε ο Redford. “Είμαι ανυπόμονος άνθρωπος και δυσκολεύομαι να κάθομαι και να περιμένω να πάμε λήψη ξανά και ξανά. Σήμερα, στα 80 μου, θα μου έδινε περισσότερη ευχαρίστηση να είμαι μόνος μου και να σχεδιάζω, γιατί δεν θα εξαρτώμαι από κανέναν.” “Σκέφτομαι να συνεχίσω σε αυτήν την κατεύθυνση κι όχι τόσο να παίζω” συνέχισε.

Ο Redford sσχεδιάζει να αφήσει την υποκριτική μετά την ολοκλήρωση των δύο project που τρέχουν αυτή τη στιγμή, στα οποία πρωταγωνιστεί: το  “Our Souls at Night” με την Jane Fonda και το “Old Man With a Gun,” με τον Casey Affleck και την Sissy Spacek. Σύμφωνα με το IMDb, θα εμφανιστεί επίσης στις ταινίες “The Discovery” και “Come Sunday.”

“Μόλις τελειώσουν θα πω ‘Ok, αυτό είναι το αντίο μου σε όλα αυτά’ και θα επικεντρωθώ στη σκηνοθεσία” δήλωσε.