Ο Robert Downey Jr. ετοιμάζεται για σκηνοθετικό ντεμπούτο! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Robert Downey Jr. ετοιμάζεται για σκηνοθετικό ντεμπούτο!

Ειδήσεις | 18-11-2016 |

Αφού αναζωπύρωσε την φλόγα της υποκριτικής του καριέρας μέσα από την στολή του Ironman, ο Robert Downey Junior αποφασίζει να χαράξει νέα μονοπάτια στις λεωφόρους της 7ης τέχνης. Αφού λοιπόν, η δημιουργία του δικού του studio παραγωγής -Team Downey- βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κι απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την σύσταση του, αποφάσισε ν’ ανοίξει το κεφάλαιο “σκηνοθεσία”.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ταλαντούχο ηθοποιό να έχει στα σκαριά νέα δραματική σειρά -για χάρη της μικρής οθόνης- στην οποία μάλιστα θα κρατήσει την σκηνοθετική μπαγκέτα.
Όλα τα παραπάνω φυσικά βρίσκονται κάτω από την στέγη της Team Downey σε συνεργασία με την Sonar Entertainment. Σύμφωνα με το έγκυρο Empire μάλιστα η συνεργασία των δύο studio δε θα σταματήσει εκεί, αλλά θα ακολουθήσει μια σειρά τηλεοπτικών δουλειών.

920x1240

Το “Singularity” λοιπόν -έτσι θα ονομάζεται- έχει ήδη on board για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Anthony Michael Hall. O 48χρονος ηθοποιός συνεργάστηκε με τον Downey Jr. πίσω στο μακρινό 1988 στην ταινία “Johnny Be Good” και καθώς φαίνεται, 28 χρόνια μετά, θα βρεθούν ξανά στο ίδιο πλατό για τηλεοπτικούς λόγους τούτη την φορά.

Όσον αφορά την πλοκή τώρα, προς το παρών τηρείται σιγήν ιχθύος από τους ιθύνοντες της παραγωγής. Αν όμως κρίνει κανείς από τον τίτλο, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε να κάνουμε με sci-fi concept.. Βέβαια δεν αποκλείεται να βρεθούμε προ εκπλήξεων με κάποιου είδους κωμωδία..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,