Ο Ridley Scott, το "All the Money in the World" και τα σχέδια του για αναβίωση του "Gladiator" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ridley Scott, το “All the Money in the World” και τα σχέδια του για αναβίωση του “Gladiator”

Ειδήσεις | 14-3-2017 |

O Ridley Scott θα σκηνοθετήσει το δράμα “All the Money in the World”, με τη Sony να αναλαμβάνει την παγκόσμια διανομή και την Imperative Entertainment την παραγωγή και χρηματοδότηση της ταινίας.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ιταλία του 1973 και αφορά την απαγωγή του J. Paul Getty του 3ου, του εγγονού του δισεκατομμυριούχου J. Paul Getty, ο οποίος ήταν διστακτικός στο να πληρώσει τα λύτρα.

Οι απαγωγείς είχαν στείλει μια τούφα από τα μαλλιά και το δεξί αυτί του νεαρού Getty για να πείσουν την οικογένεια να πληρώσει. Τελικά οι γονείς του αγοριού, έπεισαν τον παππού του να πληρώσει στους απαγωγείς το ποσό των 2,9 εκατομμυρίων και ο νεαρός απελευθερώθηκε έπειτα από 6 μήνες. Στο διάστημα αυτό ήταν αλυσοδεμένος σε έναν πάσσαλο, σε μια σπηλιά στην Ιταλία.

Η είδηση όμως δε σταματάει εδώ, καθώς η Natalie Portman είναι υποψήφια για το ρόλο της Gail Harris, μητέρας του απαχθέντος νεαρού. Μάλιστα, ο ρόλος είχε προσφερθεί στην Angelina Jolie, η οποία αρνήθηκε λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για το Μάϊο στην Ιταλία.

Και μπορεί ο Scott να βρίσκεται στο στάδιο της μεταπαραγωγής, όσον αφορά το πολυαναμενόμενο “Alien: Covenant”, αλλά όπως είπε σε πρόσφατη δήλωση του ένα sequel που θα ήθελε πολύ να σκηνοθετήσει θα ήταν αυτό του επικού “Gladiator”. Είναι σίγουρος, όπως είπε, πως έχει βρει τον τρόπο να ζωντανέψει το μονομάχο Maximus, ο οποίος (spoiler alert!) πέθαινε στο τέλος της ταινίας. Ο Scott θέλει τόσο πολύ να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο project που αποκάλυψε ότι προσπαθεί αυτό το διάστημα να πείσει το Russell Crowe να ξαναφορέσει την πανοπλία του.

Το 2013, ο Nick Cave είχε γράψει τη βασική ιστορία για ένα τέτοιο sequel, η οποία στηριζόταν στην ιδέα ότι ο Maximus με τη βοήθεια των θεών επιστρέφει στη Γη για να σκοτώσει το Χριστό και τους ακόλουθους του που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Ο τίτλος του εγχειρήματος ήταν “Christ Killer” και δεν προκαλεί  έκπληξη φυσικά το ότι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Όπως και ‘χει, εφόσον αυτή τη χρονιά θα έχουμε το sequel του “Blade Runner” μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, ένα followup του “Gladiator” δε μοιάζει και τόσο απίθανο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,