Ο Newt Scamander του Eddie Redmayne δεν θα είναι ο βασικός χαρακτήρας στα sequels του Fantastic Beasts (Spoiler Alert!) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Newt Scamander του Eddie Redmayne δεν θα είναι ο βασικός χαρακτήρας στα sequels του Fantastic Beasts (Spoiler Alert!)

Ειδήσεις | 25-11-2016 |

Την περασμένη εβδομάδα η Warner Bros. και η J.K. Rowling ξεκίνησαν ένα νέο κεφάλαιο του Wizarding World με την κυκλοφορία του Fantastic Beasts and Where to Find ThemΌπως όλα δείχνουν όμως τα sequels δεν θα εστιάσουν τόσο στον Newt Scamander αλλά αντιθέτως στο επίκεντρο θα βρεθεί η ιστορία του Albus Dumbledore και του Gellert Grindelwald.

” Δεν νομίζω ότι ο Newt θα είναι στην καρδιά όλων των επόμενων”, δήλωσε ο παραγωγός David Heyman στο Cinema Blend. ”Θα συμμετέχει φυσικά, όπως η Tina, η Queenie και ο Jacob, αλλά οι βασικοί παίχτες θα είναι ο Dumbledore, ο Credence και ο Grindelwald.”

Έχουμε ήδη δει τον Gellert Grindelwald του Johnny Depp να εμφανίζεται για λίγο στο Fantastic Beasts, ενώ ο Credence Barebone του Ezra Miller υποτίθεται ότι πέθανε στο τέλος της ταινίας. Παρόλα αυτά, ο Heyman συνέχισε για να αποκαλύψει ότι αφαιρέθηκε μια σκηνή από την τελική έκδοση της ταινίας,  όπου δείχνει ότι τελικά ο Credence επιβίωσε.

”Στην πραγματικότητα είχαμε μια σκηνή, την οποία κόψαμε, με τον Credence να πηγαίνει σε ένα πλοίο για να ταξιδέψει κάπου αλλού. Αλλά την κόψαμε, γιατί δεν θέλαμε να είναι τόσο προφανές ότι έζησε και ίσως μαζί με τον Newt, ή και όχι, ανέβηκε σε ένα πλοίο για να φύγει από την Νέα Υόρκη.”

 

Διαβάστε περισσότερα για: